Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problemovy podnikatel

Od: pepagabor odpovědí: 2 změna:
Zdravim,zakoupil jsem Playstation 4 pro pres internet a po 2 dnech ho poslal prodejci zpet jako balik do ruky,pojisteny na 12000+sms dodejka.V baliku byla faktura + rucne napsane odstoupeni od smlouvy.Prodejce mi ale rekl ze mu pry nic neprislo ...Ceska posta mi rekla ze mu to dorucila.Mam nafoceno nez jsem balik odeslal jak tam davam fakturu + odstoupeni...uz je to 16 dnu ..kam se obratit,co delat.?Dekuji ...jedna se o 11 562 kc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reklamujte u ČP:

25. Odesílatel nebo adresát může do jednoho roku od podání poštovní zásilky (kromě služby Balík Nadrozměr) u kterékoliv . pošty reklamovat její dodání. Na základě reklamace podnik zjistí, zda a jak byla poštovní zásilka dodána. Podmínkou pro uplatnění reklamace je předložení originálu nebo opisu podací stvrzenky.

ceskaposta.cz/...

Pokud byl balík skutečně dodán, požadujte doklad o převzetí, z něhož by bylo jasné, kdo zásilku převzal - jestliže dotyčný, pak máte v ruce důkaz proti jeho tvrzení, že "nic nedostal".

hodnocení

0x

Předpokldám, že ten balík byl řádně pojištěn, takže můžete být v klidu a reklamovat to u pošty. Pokud to ztratili, tak to cvaknou z pojistky, pokud balík doručili, tak jistě mají podpis toho, kdo to přebral.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]