Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je ID?

Od: minonky* odpovědí: 9 změna:

Prosím co je to ID? čeho je to zkratka, něco jsem si objednala a jako variabilní symbol po mě chtějí ID a já nevím,co to je *smich*. buď mám totální výpadek a nebo jsem to nikdy nevěděla. Díííííkyy*pusa*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Pokud se tazatelka pro objednávku zaregistrovala tak ji mohlo být přiděleno ID zákazníka, ale spíše bych se klaněl k tomu, že bylo přiděleno ID objednávky. A variabilní symbol musí být řetězec z numerických znaků kterých není víc než 10.

minonky*
hodnocení

No ano,je to na mimibazaru,ale já jsem se neregistrovala,ani nevyplňovala žádnou objednávku,napsala jsem paní mail a zpátky mi přišel taky obyč. mail. Nikde žádná čísla nejsou. Kromě čísla účtu. Díky všem za odpovědi,asi bude lepší napsat té paní:)

xoxoxo

Tak jí napište, že nejste registrovaná, tedy nemáte ID. Nebo napiště své jméno do textu pro příjemce, aby to měla s čím sprárovat od koho platba je.

pepyk93*
hodnocení

0x

Musíte upřesnit dotaz.ID bývá identifikační číslo nebo kod.Používá se skoro všude.Musíte upřesnit dotaz.Takhle se nedá pomoct...;)

Co je ID?
minonky*
hodnocení

No já nevím, objednala jsem si věc přes internet, paní mi napsala kam mám poslat peníze,tedy číslo účtu a jako v.s. mám napsat svoje ID. Ale poku je to identifikační číslo,tak teda nevím čeho...no asi moje chyba. Není to žádná aukce,spíš to byl inzerát a já paní poslala jen mail,že bych si to objednala...Nevím jestli mi rozumíte...

xoxoxo

Na jakem serveru jste si to objednala? Poradím konkrétně, třeba na mimibazaru máte své číslo tedy své ID. Je to jako číslo registrace. :)

xoxoxo
Když se na mimibazaru přihlásíte, napíše vám to v tom pravém růžovém sloupci tlustě vaše jméno a pod ním ID a jeho číslo, tak to chce vědět.

xoxoxo
hodnocení

0x

ID je identita, tedy vaše přezdívka, případně někde je místo přezdívky číslo. POužívá se v počítačích jako klíč, ID = jednoznačná identifikace.

pepyk93*
hodnocení

0x

xoxoxo má pravdu.Pokud to jste si jistá,že to není číslo vaší přezdívky,nemůže to být náhodou třeba číslo toho inzerátu? Na některých serverech to tak je...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]