Nejste přihlášen/a.
Kam si stěžovat na to, že česká pošta díky poštovnímu doručovateli neplní smluvní podmínky?
Stížností na pobočce se nic nezměnilo.
Stížností u ombucmana se nic nezměnilo.
Další stížnost na nečinnost doručovatele a na nečinnost všech orgánů, které předchozí stížnosti vyřizovaly zaslat? Řediteli pošty? pak už mne napadá jedině soud. Ad absurdum soudní výlohy budou vyšší než několikrát zbytečně placené poštovné.
Tak jestli myslíte poštovního ombudsmana - to je ztráta času, je to jejich zaměstnanec a ten přece nepůjde proti chlebodárci, že...
Pokud myslíte Šabatovou - tak to je ještě větší ztráta času, tedy pokud nejste ,,utiskovaná menšina´´
Na poštu jedině platí stížnost na ČTÚ
Já jsem před lety použila formulář na webu pošty → ten šel na vedení, "přeskočil" pobočku.
Ale dejte si pozor na češtinu → na nečinnost bych si stěžovala v případě úřadu nebo soudu, nikoliv doručovatele. A nikoliv "díky doručovateli", ale "kvůli doručovateli" → nebude-li stížnost srozumitelná, těžko se něčeho dovoláte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.