Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit břicho?

Od: leos* odpovědí: 6 změna:

Je mi 33let měřím 176 a vážím 66kg.Myslím že nejsem tlustý ale vadí mi pohled na mé břicho.Když ho zatáhnu tak mám přes břicho 79-80cm a když ho povolím tak mám přes břicho 84-85cm.Co s tím?Je to tuk nebo povolené bříšní svaly?Děkuji za odpověď a radu.Leoš.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Myslím si,že to je OK.Pokud vám to i přesto vadí,začněte posilovat břišní svaly...;)

moxa*
hodnocení

0x

Stejný problém jsme řešili zde:

poradte.cz/...

;)

martina30*
hodnocení

0x

To ještě máte podváhu.Změnit trošku jídlo,ale nehubnout a cvičit břicho.Vám se břicho bude tvarovat dobře pokud budete poctivě cvičit.elikož jsou vánoce asi to ted moc nepůjde*smich*

rob*

taky si myslím :), já mám o 2 cenťáky míň, ale skoro o 30 kg víc *smich*

tygrioko*
hodnocení

0x

Dělat sklapovačky, a běžný cvik tyč přes ramena , zaklesnou ruce a otáčet se vpravo, vlevo. Ve stoje, nebo v předklonu, nebo vsedě.

Večer grep, nebo lehké jídlo bez sacharidů-příloh. Takže jen bílkoviny a zelenina. Vyzkoušeno, osvědčeno.

Dejte vědět, jak jste úspěšný.

martina30*

Člověk má jíst 7 krát za den a nejlépe po 2,5hodinách.Jíst co mám rád,nepřecpávat se a vyržet to pár měsíců.Pohybovat se a půjdeto dolů.Po zelenině večer hlad i po grepu.Klidně si vzít večer jogurt,sýr,salám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]