Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 21 a poslední asi tři dny mám problém, že je mi pořád zima. Teplotu nemám, v krku mě nebolí, žádné další příznaky nepozoruji (maximálně trochu ucpané dutiny), v domě máme konstantní teplotu okolo 23 °C chodím teple oblečený, ale nic nepomáhá, pořád mi je zima...
A ještě pro úplnost, minulý týden jsem začal po delší pauze znovu cvičit (lehké posilování a potom 10 minut běhu na pásu, který máme doma) a tento týden jsem začal užívat produkty BCAA Mega Strong Powder a 100% Whey Protein oboje od značky NUTREND, ale teď ty tři dny, co pozoruji ty problémy, necvičím.
Poradili byste mi prosím co s tím?
Děkuji mnohokrát
Vyhodit doplňky stravy a změnit jídelníček a dodržovat pitný režim. Čaj se slivovicí není na škodu.
Slivovici každý nemůže. Jsou léky, na které se alkohol nesmí brát. Prodávají se krémy na prohřátí rukou nebo nohou. Prohřívací je čaj se zázvorem.
Levandule je prohřívací. Koupel s ní používejte nebo shower gel. Voňavky na zimu prohřívací jsou.
Myslím vůně z dřeva nebo kořeněné, yang yang, pižmo, sůl, bílá ambra, levandule... Těžší vůně. Ne ty lehké na léto - aqua nebo s květinami a ovocem.
Když je vám zima tak se hýbat, doma pomáhat, vařit, to se člověk zahřeje.)Jinak zima je když má člověk střevní problémy, protože imunita sídlí ve střevech, ale to nebude váš problém.Hlavně chodit hodně ven, člověk se tím otuží. Já chodia s novinama každé ráno, několik km a nebylo mi vůbec zima a nebyla jsem ani nachlazená.Takže ráno svižným tempem roznést tisk, pak v poklusu do práce a bylo mi horko až moc.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.