Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat co se musí kupovat abychom v této společnosti mohli normálně fungovat?
Nemyslím jídlo, myslím tím např. většina mužů si musí kupovat žiletky na holení. Jak by vypadali, kdyby nechodili oholení.
Co vás ještě napadá?
Děkuju
Dámské hygienické potřeby a propo vlastně veškerá kosmetika a líčení pro ženy, protože ty rozhodně nejsou schopny bez toho normálně fungovat. Tedy až na výjimky. Jinak je to otázka těžká. Asi záleží na situaci. Žít se dá i bez těch žiletek. Co by člověk nutně potřeboval krom jídla a pití. Nic. Někoho k sobě.
já se nelíčím, skoro nikdy, nebaví mne to a mám nepříjemný pocit na tváři mít tuny chemických sraček, i tak se líbím.)
Nejnutnéjší oblečení a potraviny, několik bot . To je vše Jo a platit si internet, bez informací je člověk jako křovák.)Tím nemyslím hry,ty já osobně nepotřebuji vůbec, ale zprávy z domova ze světa, setkávat se s přáteli, občas, jinak člověk úplně zakrní, taky by měl chodit do zaměstnání, aby byl tak nějak součástí většiny.)Nebo so školy.
Dobrý den, voda, elektřina a plyn - zkuste bez toho doma normálně fungovat např. při výpadku na 24 hodin. Zdravím!
Nemusíte kupovat téměř nic a žít budete. Ale to je extrém, bydlet v jeskyni a hledat si kořínky. I když i poustevníci existují, u nás asi moc ne. Záleží, na kterém stupínku společnosti se chcete vyjímat, žít se dá různě, také lidé uznávají různé hodnoty života. Jsme velmi spotřební společnost, ale i se najdou lidé velmi přírodní, tolik nenakupují, nevyměnují dobré věci za nové věci, není kolem nic tolik odpadu.
Tak já si třeba žiletky nekoupil snad v životě vůbec a normálně funguju.
Potřebuješ jídlo a bydlení. Všechno ostatní je podružné.
Kdyby to muselo být, nemám problém chodit jako Krakonoš
Bohužel mnozí si musí kupovat (doplácet) léky a různé zdravotnické pomůcky. Jinak krom zubního kartáčku, pasty, toaletního papíru, tamponů nebo vložek (ženy), mýdla, ručníku, kusu matrace, deky, jednoho páru pořádných bot, několika fuseklí a pár kusů oblečení nepotřebujete téměř nic... když nepočítám alkohol, cigára, kafe a jiné drogy (to už je u každého individuální).
Dobrý den,
tak to jsou aspoň odpovědi, některé bych nečekal, ale v podstatě máte všichni pravdu.
Společnost je tak trošku zhýčkaná a pokud žiji v určité části společnosti, snažím se přizpůsobovat a pak kupovat i to, co bych za normálních okolností vůbec nepotřeboval k životu.
Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.