Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nervozita a špatné vnímání

Od: kurdol odpovědí: 4 změna:
Zdravím uz delší dobou trpím nervozitou a špatném vnímáním. Když mluvím s někým cizím tak jsem strašně nervózní a mám strach z toho ze řeknu nějakou blbost. Nebo když třeba s někým mluvím tak ho špatně vnímám i když se snažím ho poslouchat tak si z toho pamatuju jenom něco. Uz delší dobu mne to trápí dřív se mi to nestavalo. Nevíte co by to mohlo znamenat? Da se to nějak léčit? Budu moc rád za každou pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A u lékaře jste byl, aby našel příčinu, případně navrhl léčbu? Může to být stresem, nedokážete se uvolnit při komunikaci, příliš se kontrolujete, pak se nedokážete soustředit na nic jiného. Popřemýšlejte, kdy to přibližně začalo a co tomu mohlo předcházet.

kurdol
hodnocení

Ja bych řekl ze je to od té doby co jsem přišel na intr každou neděli se nervuju a nechce se mi tam. A nevím proč ale nervuju se jenom v neděli. V pondělí uz je to v pohodě. Ale to mám zase ty problémy co jsem psal předtím

hodnocení

0x

A na tom intru, nebo ve škole, nevozí se někdo po tobě? Myslím něco jako šikana a pod. Nebo některý kantor, jestli tě nedusí? Máš tam kamarády? Jestli to bude tak dál, zajdi za svým lékařem/lékařkou a tam se svěř se svými problémy. Určitě k někomu patříš, dorostové je zrušeno, tak asi ještě k dětskému. Můžeš zkusit popíjet čaj z meduňky, ten uklidnuje.

ht*
hodnocení

0x

Je to nízkým sebevědomím, chce to psychologa a vykecat se.Trénovat relaxační techniky. Já zapomínala při diktátech písmenka, způsobuje to stres.Uvědom si, že každý dělá chyby, takže to neber tak tragicky. Může to být i poruchou pozornosti, ta je vrozená, dá se jen s ní naučit žít, zkrátka myslet na to, že se musíš soustředit, toť vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]