Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, trápí mě má velikost penisu. Je mi 20let a v erekci penis měří 14,5cm a obvod 12cm.
Příjde mi, že to přítelkyni vůbec neuspokojuje, proto často používám prsty a jazyk.
Četl jsem o nějakých tabletách Vimax, které údajně mají zlepšovat erekci a do 3měsíců zvětšit délku o nějaký 1 - 2cm a obvod až o 20%, ale u někoho to zapůsobit může u jiného ne. Četl jsem i recenze a na většinu to prý vážně funguje. Máte s tím někdo zkušenosti? Popř. jsou i jiné léky či něco takového na zvětšení penisu? Děkuji
Prozradím ti malé tajemství, většina žen potřebuje k orgasmu dráždění klitorisu. Těm je jakkoliv velký penis úplně k ničemu. Bláhový muž, který si myslí, že stačí mít velkého ptáka a bude mít po starostech. Holt to máte v sexu složitější. Zatímco mužům se líbí prakticky jakákoliv manipulace s penisem a uspokojit muže není nikterak náročné, ženy vyžadují k uspokojení detailní precizní práci a ještě k tomu každá jinou. Asi proto jsou chlapi od přirody takoví hračičkové.
Dobrý den, možná by ten přípravek opravdu fungoval, pokud je v dóze - obsah (pilule) vysypat a tu prázdnou dózu si nasadit na penis (delší bude snad, ale širší určitě). Zdravím!
No a když tu předchozí odpověď přeložím na vážno...Kdybys někdy mluvil s chlapem, co ho má přes míru, řekl by ti, že ženský se většího spíš bojí, aby to nebolelo, pak se kvůli těm obavám pořádně neuvolní a tak je ti větší nářadí stejně prd platný. Není to tak, že když stáhneš slipy a vykoukne 20cm macík, tak máš 100% záruku že ženská bude nadšená že může naskočit.
A nevyrábí i zázračné vodičky na vlasy?fakt ti penis nevyroste,to mi věř.Pokud je problém v uspokojení partnerky,tak jí buď vyměň nebo trénujte.Některé holky nepotřebují velké penisy,stačí jen umět se hýbat,vědět kam sáhnout.Zažila jsem chlapy s velikýma,ale byly jim na nic,protože se neuměli na mě správně hýbat
jsou páry které si nesednou ale jsou i takoví,co časem svůj sexuální život o dost posunou a zlepší.K tomu rozhodně nepotřebuješ žádné prášky.A hlavně penisy fakt nerostou...ve 20-ti letech tohle fakt neřeš a trénuj.
Jsem na tom o 2 ceňtáky lépe a také mi připadá, že je hodně malý, ale s tím nic nenaděláš, rozhodně si nekupuj žádné zázračné pilulky, páč je to všechno nesmysl, ještě nebyl vynalezen žádný preparát, po kterém by ti vyrostl. Prostě geneticky ho máš takového a nic s tím nenaděláš, můžeš ho natahovat různými andropenisy, ale jediného čeho docílíš bude jeho dysfunkce.
Takže soulož, soulouž a soulož a představuj si, že jsi Rosenberg.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.