Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Rád bych se dozvěděl více o městěch Londýn, Manchester a Liverpool. Myslím tím, jaký tam je život, práce, lidé
Londýn je známý jako multikultrua a sakra přehnaně drahý(nájmy,adpo.), ale asi tam nebude nouze o práci ne?
A Manchester tak nějak nevím nic, někdo mi řikal že je tam strašně moc migrantů a je celkem nebezpečný.
A Liverpool..jak je to tam třeba s prací, bydlením, celkovým životem?
V Londýně určitě nouze o práci nebude, ale bude tam nouze o takovou práci, se kterou se ten nájem dá zaplatit a ještě nějak normálně žít. V lepším případě člověk skončí v bytě 1 hodinu jízdy od práce ve čtvrti, kterou nepovažuje za hezkou ani bezpečnou a kde narazit na Angličana bude problém.
O Liverpoolu nic nevím, ale mám známého z Manchesteru. Jednou jsme se rozpovídali na téma život tady (on tu žije už dlouho) a život tam. Řekl cca tohle: "Vy Češi vůbec nevíte, jak dobře se máte. Hlavně jak bezpečná je vaše země. Za svůj život jsem byl 2x svědkem střelby z pistole a jednou mě střela škrábla do krku. To se tady stát nemůže, pokud nemáte sakra velkou smůlu." A to není žádný pobuda, který by se mohl běžně vyskytovat mezi lidmi, kteří po sobě střílí. Prostě jen v blbou dobu na blbém místě. Dokážete si představit, že by u nás bylo normální, že slušný člověk svědkem je střelby a to rovnou dvakrát? Fakt jsme tu v bezpečí.
Ale něco pozitivního: Vyrostla jsem v malém městě na severu Čech. Když jsem poprvé byla v Londýně, překvapila mě jeho různorodost, otevřenost, variabilita... a absence limitů. Není nic, čím by člověk v Londýně nemohl být. Není nic, čemu by se Londýňané divili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.