Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturitní ples - jak je to s tancem?

Od: marek2 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, v brzké době má jedna má kamarádka maturitní ples a mě by zajímalo jak to tam je co se týče tancování?

Zjistil jsem si, že na maturiťákách jsou nejprve tance/vystoupení daných tříd, pak tance s profesory a nebo s rodiči, ale nikde jsem se nedočetl jeslti tam je i prostor pro volné tancování, kde bych mohl dotyčnou i já sám vyzvat k tanci a bylo to vhodné.

Na maturitním plesu jsem nikdy nebyl, teď jsem na něj pozvaný a potřeboval bych v tomhle směru objasnit jak to tam asi probíhá.

Díky za pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neboj. Času na dotyčnou a tancování budeš mít dost.

lucie*
hodnocení

0x

Záleží jak si to nastaví.My měli stužkovák(maturák) bez rodičů,bez ostatních tříd...prostě po svém,takže na nějaké ofiko tancování nedošlo a tančilo se právě jen "volně".

I když to bude se vší parádou a oficiálním tancováním,rozhodně se neboj,času a příležitosí tam budeš mít dost.;)

hodnocení

0x

Kdyz je to ples, tak na tanceni bude casu dost.

figurek*
hodnocení

0x

jak to bylo u nás. Ples začal v sedm. Nejdříve nás maturanty třídu po třídě vytáhli na podium a představili, pak jsme všichni šli sednout do sálu, zahrálo se sólo pro třídní profesory a profesorky a kolem tři čtvrtě na osm začala volná zábava. Můžete být v klidu. Zatancujete si až dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]