Nejste přihlášen/a.
Prosím,nevíte někdo jestli se může dostat zápal plic z chladného vzduchu v místnosti. Na noc vypínám ve svém pokoji topení,/kvůli úspoře/,teplota klesne k 15-16 stupňům. Jsem přikrytá hřejivou přikrývkou,zima mi není,ale cítím jak dýchám chladný vzduch.
Jako díte si pamatuji, že jsme topili pouze v kuchyni a ložnice byla ledová. Tam jsme spali pod duchnou, teplé pyžamo a šátek na hlave. Nikdo nikdy zápal plic nedostal, ale každý človek je jiný, zápal plic bývá i infekční, nebo z velmi dlouhého ležení.
Dobrý den, buďte v klidu - pro ložnici se doporučuje teplota okolo 18ti stupňů maximálně, tak tam máte pořád ještě docela teplo. Zdravím!
Nemáte zač. Spíte zdravě.
Jano, jestli Ti je tak příjemně, tak tak klidně spi a neboj se zápalu plic. Naopak se otužuješ. Já bych umřela, kdyby v místnosti, kde spím, bylo víc jak 17 stupňů . A moji vnuci? Ty nesnesou v místnostech, kde si hrají, více jak 18 stupňů. To se hned slíkají až do "nahata"
. No, zatím jsou malí a tak moc to nevadí. Jen se modlím, aby jim to nezůstalo i v dospělosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.