Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápal plic-může vzniknout?

Od: janabibova odpovědí: 4 změna:

Prosím,nevíte někdo jestli se může dostat zápal plic z chladného vzduchu v místnosti. Na noc vypínám ve svém pokoji topení,/kvůli úspoře/,teplota klesne k 15-16 stupňům. Jsem přikrytá hřejivou přikrývkou,zima mi není,ale cítím jak dýchám chladný vzduch.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jako díte si pamatuji, že jsme topili pouze v kuchyni a ložnice byla ledová. Tam jsme spali pod duchnou, teplé pyžamo a šátek na hlave. Nikdo nikdy zápal plic nedostal, ale každý človek je jiný, zápal plic bývá i infekční, nebo z velmi dlouhého ležení.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, buďte v klidu - pro ložnici se doporučuje teplota okolo 18ti stupňů maximálně, tak tam máte pořád ještě docela teplo. Zdravím!

doplněno 05.01.18 17:55:

Nemáte zač. Spíte zdravě.

sebod*
hodnocení

2x

Jano, jestli Ti je tak příjemně, tak tak klidně spi a neboj se zápalu plic. Naopak se otužuješ. Já bych umřela, kdyby v místnosti, kde spím, bylo víc jak 17 stupňů ;). A moji vnuci? Ty nesnesou v místnostech, kde si hrají, více jak 18 stupňů. To se hned slíkají až do "nahata" :-D. No, zatím jsou malí a tak moc to nevadí. Jen se modlím, aby jim to nezůstalo i v dospělosti *sok**smich*

janabibova
hodnocení

Děkuji moc, za uklidnění. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]