Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytrhané vlasy - co s tím?

Od: peterson* odpovědí: 5 změna:

Budete se smát, ale potřebuji poradit s vytrhanými vlasy malou ruční frézkou, nešťastnou náhodou se zapletla do vlasů a vytrhala cca 2x5 cm porostu. Je mi 17.

To, že jsem si měl dávat pozor a jaký jsem to hlupák neřešme. Spíše mě zajímá - jaká je pravděpodobnost že vlasy dorostou? Jestli ano, jak dlouho to potrvá?

Děkuji každému za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Tak vlasy rostou asi 1-2 mm za 14 dní, pokud tam nedošlo k poškození vlasové cibulky, normálně dorostou, to uvidíš za pár týdnů, jestli se tam něco klube. Pokud ne, pak to jedině maskovat lokálním příčeskem, který si přpneš v to místo sponkou, pokud to lze, lépe se to ztratí v delších vlasech.

peterson*
hodnocení

Hrozí při poškození vlasové cibulky v určité oblasti vypadávání všech vlasů? Nebo je to problém jen postižených míst? díky

hodnocení

0x

Vlasy Vám narostou to byste musela byt skalpovaná aby nenarostli A kdyby tak se provádí tranplanstace vlasu

peterson*
hodnocení

Jak zjistím že jsou skalpovány? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale v mém případě není proces skalpace, nebo dosažení podobného efektu pravděpodobný?

Skalpovaný znamená kuže s vlasy a to u Vás není.Vlasy Vám narostou nebojte vše bude OK

Vytrhané vlasy - co s tím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]