Nejste přihlášen/a.
Budete se smát, ale potřebuji poradit s vytrhanými vlasy malou ruční frézkou, nešťastnou náhodou se zapletla do vlasů a vytrhala cca 2x5 cm porostu. Je mi 17.
To, že jsem si měl dávat pozor a jaký jsem to hlupák neřešme. Spíše mě zajímá - jaká je pravděpodobnost že vlasy dorostou? Jestli ano, jak dlouho to potrvá?
Děkuji každému za odpověď
Tak vlasy rostou asi 1-2 mm za 14 dní, pokud tam nedošlo k poškození vlasové cibulky, normálně dorostou, to uvidíš za pár týdnů, jestli se tam něco klube. Pokud ne, pak to jedině maskovat lokálním příčeskem, který si přpneš v to místo sponkou, pokud to lze, lépe se to ztratí v delších vlasech.
Vlasy Vám narostou to byste musela byt skalpovaná aby nenarostli A kdyby tak se provádí tranplanstace vlasu
Jak zjistím že jsou skalpovány? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale v mém případě není proces skalpace, nebo dosažení podobného efektu pravděpodobný?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.