Nejste přihlášen/a.
Jak se vám líbil dvoudílný film "Marie Terezie"? Já jsem byla z prvního dílu ne snad zklamaná, ale vzhledem k tomu, že první díl končil narozením druhé dcery, tak jsem si nedovedla představit jak narvou zbytek jejího života do druhého dílu. Říkala jsem si, že pokud by to byl první díl 13ti dílného seriálu, tak super, ale jelikož následuje už jen jeden díl, tak tam chudinka bude chronicky těhotná a cvalem profrčí zbytek života. Ovšem z druhého dílu jsem byla nadšená, moc se mi líbil i slzičku jsem uronila. Myslím, že tvůrci strategicky vyčkají co na to diváci a v případě úspěchu přidají další díly.
Mě se film líbil, ale každopádně se cítím ochuzen o další návaznosti. Nepřijde mi, že by se do filmu vešlo vše důležité ze života Marie Terezie. Naopak mě to přišlo jako skvělý úvod... hned jsem říkal, že by bylo potřeba přidat alespoň další 4. díly.
Pokud vás zajímá pozadí natáčení...
Kritiku neměl nijak valnou a historické odchylky tam byly...ovšem za mě,to bylo fajn.On ten je dělaný pro širokou veřejnost jako koukatelný příběh,který lidi nakopne aby si třeba posléze přečetli nějaká historická fakta.Už kritiky uvedly,že by to byl daleko lepší námět na seriál,než jen úryvek z jejího v podstatě historicky ,nezajímavého mládí.
Tak třeba je to nakopne k pokračování,ráda bych se dívala dál.
jako seriál by to byla pecka,ve světě mají historické seriály úspěch,tak proč koukat na cizí,že?ještě ke všemu jde o ženu,což je dobré téma.
Každopádně nepřišel vám Kotek nějaký velký,vyspělejší?buď mu dali vyšší boty a posiloval nebo nevím.Já na něj pořád koukala,jestli to je on.
Zrovna včera jsem si vypůjčila knihu Marie Terezie - Mezi trůnem a láskou.
Ten film mě tak zaujal, že se zde snad dovím, co jim život nadělil dál a hlavně si oživím všechna fakta, která jsem již dříve četla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.