Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta Ticket (Edenred) Benefits - jak využít?

Od: sirasinda* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím o radu ty z vás, kteří tuto kartu využíváte. Před časem jsme ji dostali v práci, teď bych ji ráda využila, ale nevím, jak se tomu dopátrat. Manželovi chci koupit k narozeninám wellness víkend pro dva a bylo mi řečeno, že to funguje i přes slevomat. Objevila jsem tam super pobyt, pak jsem si tam chtěla nahrát ty kredity, ale vyskočilo mi tam - benefity café, ale ne ticket benefits. Takže to asi nejde? Tak jsem si chtěla zjistit provozovny, ale vyjede mi milion stránek. Co jste si přes to koupili vy? Jak jste byli spokojeni? Jak jste to hledali? Platili jste s ní přes internet nebo osobně? Díky moc za vaše názory. :)

https://www. Edenred. Cz/content/uzivatel/vse-o-nasich-produktech/zamestnanecke-benefity/ticket-benefits

Karta Ticket (Edenred) Benefits - jak využít?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nemas to misto papirovych stravenek?

hodnocení

0x
Benefity Cafe je ještě jiná služba než ticket benefit Card. Máme v práci tu kartu co máte Vy. Funguje stejně jako platební - jen u vybraných prodejců. Platíme s ní lístky v kině a nákupy v lékárně Docsimon nebo Benu (při platbě klasicky platba online kartou), věřím, že jsou i další plus je berou v některých kamenných lékárnách, případně s nimi lze někde koupit permanentku na fitness nebo jí lze použít v některých cestovních kancelářích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]