Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka u stavebního spoření?

Od: jaroslavek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o informaci: Mám dokončené - Stavební spoření u České spořitelny, již mi skončilo 5 let spoření.

Chtěl bych se zeptat zda mohu žádat o půjčku na bydlení a v jaké výši vůči naspořené částce mi jsou ochotni maximálně půjčit, popř. jaký je úrok? Nemáte někdo přehled?
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Tady nelze jednoznačně odpovědět. Můžete dostat řádný úvěr, ale i překlenovací úvěr. Úrok se pohybuje od cca 3,5 - 6 %. Kolik Vám půjčí? Teoreticky kolik chcete. Nezáleží na cílové částce - tu si můžete navýšit. Důležité je,jaký máte příjem. Většina spořitelen má však pro své stálé klienty různé nabídky úvěrů, kde nemusí prokazovat příjem ( ale výše úvěru bývá cca 500.000 Kč). Jestli z nějakého důvodu nechcete jít za svým poradcem, můžete navštívit jakoukoliv pobočku Vaší stav. spořitelny a tam Vám vše řeknou přesně. U koho máte spoření? Možná Vám můžu dát přesnější údaje.

hodnocení

0x

K této věci máte určitě stanoveného svého osobního poradce! Obraťte se tedy na něho! Obvykle je to ten, který s vámi dělal smlouvu. Jinak je to ten, kdo je uveden v posledním vyúčtování.

jaroslavek
hodnocení

Ptám se ZDE proto, abych nemusel chodit za poradcem...

výtka
Upozornění od sys strejc 19. 12. 2009 20:27:25
Pak je vaše otázka naprosto zbytečná.

jaroslavek
hodnocení

Spoření mám jak jsem psal u České spořitelny, za každou radu budu rád, ale stejně se tam budu nejspíš muset vydat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]