Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , přišel mě email od expresniposta. Cz. Nikdy jsem přesní nic nevyužíval a nevim absolutně za co bych jim měl platit. Kontaktovali mě takhle po druhý po emailu nic víc. Toto mě prišlo do emailu + faktura kterou mám zaplatit. Jinak mě neinformovali. Poradíte? Děkuji za rady a hezký nový rok petr
Dobrý den,
V minulosti vám byla vystavena faktura ve výši 445, 00 kč za zásilku číslo 11967 , která není do dnešního dne uhrazena a je již po splatnosti. Prosíme tedy o její bezodkladné uhrazení.
Údaje k provedení platby:
K úhradě: 445, 00 kč
Číslo účtu: 115-3206970217/0100 (komerční banka)
Variabilní symbol: 11967
S přátelským pozdravem, tým balíkdozahraničí. Cz
Kontaktní tel. : 777 009 228
Www. Expresniposta. Cz. Cz
Děkuji já jsem si to myslel , že to bude podvod ale radší jsem se obrátil jsem,.Moc vám všem děkuji.
Z čeho usuzujete na podvod? V ARES je uvedena stejná firma, IČO z ARES souhlasí s tím, co Expresní pošta uvádí na svém webu, číslo účtu na webu je stejné jako ve faktuře.
Já v tom zatím podvod nevidím. Snad omyl?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.