Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Expresni posta doplatek faktura

Od: petrnovak odpovědí: 8 změna:

Dobrý den , přišel mě email od expresniposta. Cz. Nikdy jsem přesní nic nevyužíval a nevim absolutně za co bych jim měl platit. Kontaktovali mě takhle po druhý po emailu nic víc. Toto mě prišlo do emailu + faktura kterou mám zaplatit. Jinak mě neinformovali. Poradíte? Děkuji za rady a hezký nový rok petr

Dobrý den,
V minulosti vám byla vystavena faktura ve výši 445, 00 kč za zásilku číslo 11967 , která není do dnešního dne uhrazena a je již po splatnosti. Prosíme tedy o její bezodkladné uhrazení.
Údaje k provedení platby:
K úhradě: 445, 00 kč
Číslo účtu: 115-3206970217/0100 (komerční banka)
Variabilní symbol: 11967
S přátelským pozdravem, tým balíkdozahraničí. Cz
Kontaktní tel. : 777 009 228
Www. Expresniposta. Cz. Cz

Expresni posta doplatek faktura

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Stejne datum vystaveni a splatnosti? Trosku fail. Staci zavolat na expresní postu. Dat cislo zásilky a zeptat se co to ma znamenat. Nejspis vam řeknou ze o nicem neví, nebo vysvetli o co jde .

hodnocení

2x

Ten blb, co psal ten vyděračský e-mail, nemá vůbec ponětí o chování a psaní na netu, viz třeba Www. Expresniposta. Cz. Vždyť je to k smíchu! Smaž to a zapomeň.

xxl
hodnocení

2x

Stačí prověřit IČ: v ARES a je to jasné.

wwwinfo.mfcr.cz/...

petrnovak
hodnocení

Děkuji já jsem si to myslel , že to bude podvod ale radší jsem se obrátil jsem,.Moc vám všem děkuji.

iz*

Z čeho usuzujete na podvod? V ARES je uvedena stejná firma, IČO z ARES souhlasí s tím, co Expresní pošta uvádí na svém webu, číslo účtu na webu je stejné jako ve faktuře.

Já v tom zatím podvod nevidím. Snad omyl?

petrnovak
hodnocení

Včera jsem tam psal ,čekám na odpověď. Vymáhat pohledávku jenom e-mailem mě přijde divné. Vždycky když se něco dělo ,tak přijde dopis nebo volají.Tohle můžu sepsat a poslat komu chci.No uvidíme.
doplněno 04.01.18 21:22: Tak mě ani neodpověděli.

xy
hodnocení

0x

Proforma faktura? to jako co? zálohová? :)

hodnocení

0x

Na faktuře je uveden kontaktní telefon - využijte ho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]