Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úrazova pojistka

Od: kedar76 odpovědí: 7 změna:

dobrý den, mám dotaz dcera měla úraz ve škole ta je pojištěna u koperativy a svoji pojistku má čsob

dotaz musím dodat lekařskou zpravu po skončení lečby jak kooperativu, tak čsob

- jak provést za vyplnění se platí poplatek ani nevím kolik doktorovy?

- musim od každe pojištovny nechat vyplnit lek.zpravu na jejich formulaří nebo stači nechat udělat nějakou univerzal a nakopírovat?

- přijdemě zbytečný a hlavně vyhozené peníze

- mám nárok na proplacení vyplnění lek.zpravy?

- kdo proplatí odlehčenou sadru, ktera byla doporučena?

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kedar76
hodnocení

dobrý den nemá nikdo odpověd?

hodnocení

0x

Každý lékař má svůj ceník, kolik má ten váš, si musíte zjistit u něho. Co jsem se dívala, částka se pohybuje mezi 250,- až 600,- Kč, ale to je jen pro informaci.

Každá pojišťovna to má trochu jinak - podívejte se.

csobpoj.cz/...

koop.cz/...

Informace ohledně proplacení zprávy a sádry by měly být uvedeny v pojistných smlouvách, případně by vám je měly podat obě pojišťovny.

hodnocení

0x

Nedělejte si nějaké velké iluze, ať vám váš lékař napíše cokoliv, stejně konečné rozhodnutí učiní lékař dané pojišťovny. Manžel měl kdysi dost velký úraz, v,noze 12 šroubů, omezená pracovní schopnost a ,pojištovna to srazila na necélé 2/3 toho, co napsali oetřující ortopedi z nemocnice a poté na poliklinice.

hodnocení

0x

Nedělejte si nějaké velké iluze, ať vám váš lékař napíše cokoliv, stejně konečné rozhodnutí učiní lékař dané pojišťovny. Manžel měl kdysi dost velký úraz, v,noze 12 šroubů, omezená pracovní schopnost a ,pojištovna to srazila na necélé 2/3 toho, co napsali ošetřující ortopedi z nemocnice a poté na poliklinice.

Jinak veškeré poplatkyse zahrnou do návrhu na vyplacení pojistky /pokud máte doklad/

kedar76
hodnocení

děkuji vubec nemám zkušenosti jak to probíhá :)

Jsou to dvě rozdílné věci. Vaše dcera má svoji úrazovou pojistku u ČSOB. Tam škodu hlásíte vy na jejich hlášence pojistné události na úraz, na které lékař potvrdí druh úrazu a dobu léčení úrazu. Toto lékaři platíte vy a pojišťovna to zřejmě neproplatí. Jako úraz ve škole to hlásí Kooperativě škola a plní se odškodnění úrazu z odpovědnosti školy. Vy následně dokládáte potvrzení od lékaře a další náklady. Odlehčenou sádru nevím jestli zaplatí, zkuste jí tam napsat jako náklad a lékař ji může zmínit a odůvodnit do své zprávy.

kedar76
hodnocení

děkuji to bude mazec, dam vedet jak jsem dopadl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]