Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezdařená párty

Od: magda* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, potřebuju se někde vypsat a možná trochu poradit. Jsem ve třeťáku na střední škole a udělala jsem blbost. Na jedné akci jsem poprvé pila alkohol a protože jsem nebyla zvyklá, rychle jsem se opila. Měla jsem tam něco se dvěma kluky.. Teď mi to ve třídě všichni rádi předhazují a mně je strašně moc trapně. Nikdy jsem nic podobného neudělala a klesla jsem ve vlastních očích. Vůbec si teď sebe sama nedokážu vážit. Nechápu, jak se to mohlo stát zrovna mně.. Do školy teď chodím hrozně nerada a bojím se, že se ty drby rozšíří dál. Já vím, že tohle jsou dětské starosti a většina dospělých se tomuhle zasměje, ale opravdu mě to trápí. Nevím, co se sebou..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na tom, co jste s nimi měla - protože vaše "dětské starosti" se mohou rychle změnit v dospělé.

Ale pro drobné uklidnění - drby žijí tak dlouho, dokud se neobjeví výživnější a mimoto je možné, že vás tahle zkušenost ochrání od "blbostí" horších.

nikdo*
hodnocení

0x

Jo, jo. To znám, ty soustrastný pohledy kolegů, a poznámky "tys včera vypadal" a pod. Člověk se pak opatrně ptá co a jak... Nic si z toho nedělejte. Snad to nebude mít nějaké zdravotní následky ve formě těhotenství nebo infekce.

hodnocení

0x

nic si s toho nedělej a na kecy ostatních nedej jen je štve ne si nelaškovala s nimi a záviděj těm co se stebou pobavili

chce to chladnou hlavu a na blbce nereagovat ;)

iz*
hodnocení

0x

Vidím, že Vás tu všichni "chlácholí, jenže s tím se daleko nedostanete. Především to nejsou žádné drby (třída Vám předhazuje skutečnost) a nic "se Vám nestalo" → opila jste se a s těmi kluky "něco měla" Vy sama.

S rozšířením své "dobré pověsti" samozřejmě počítejte. Počítat byste měla i s tím, že to na Vás budou zkoušet další (budou Vás považovat za snadnou kořist).

Vzpomínám si na své dvě žačky (také SŠ), kterým podobnou událost někdo připomínal skoro každý den → dokud neodešly ze školy. Ale i po jejich odchodu si na to občas někdo vzpomněl a "přidal to k dobrému".

Já bych poradila změnu školy → tady to s Vámi může jít až k maturitě.

lucky*
hodnocení

0x

Zdravím, mohu-li Vám z vlastní zkušenosti poradit, ignorujte ty duté hlavy, co Vám nejspíš jen závidí. Pokud se Vás někdo zeptá přímo, nevyvracejte, klidně přiznejte, že jste pila poprvé a přepískla jste to (samozřejmě nevím, nakolik jste vyváděla, ale předpokládám, že jste neublížila i někomu dalšímu). Nedávejte před nimi najevo, jak Vás to mrzí a trápí, tím je ještě podpoříte, aby své týrání zintenzivnili. To, jak vidíte samu sebe, s tím se vyrovnáte v klidu doma, s nej kamarádkou, která stojí při Vás a chápe Vás, nebo při sportu. A když nic jiného, tak za rok odmaturujete a už se s nimi nemusíte nikdy setkat. Soustřeďte na maturitu a přeji, ať se s touto situací vyrovnáte co nejdříve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]