Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se seznamuji ctyricatnici?

Od: oslavenec odpovědí: 9 změna:
Je to tu, cerstve 40, bez partnerky nejaky ten patek. Hledam, ovsem nenachazim... kde muze byt chyba?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Asi vás moc nepotěším, ale jestli nenacházíte, tak je asi chyba ve vás. Možná máte velké nároky. Vzhledem k vysoké rozvodovosti a rozchodům všeobecně, musí být ve vaší věkové kategorii poměrně dost osamělých žen - ovšemže ale s dětmi a závazky. Anebo i svobodných, které ale mají také své nároky na budoucího partnera. Pak je to začarovaný kruh, kdy nikdo nechce slevit ze svých nároků. Pánové by byli nejraději, kdyby ženy byly bězdětné, a ženy touží po tom, aby naopak pánové jejich děti přijali. Jak se pak mají shodnout?

liska*
hodnocení

0x

"Akce pro nezadané". Dobré recenze mají manž.D. a L. Hanouskovi, co to pořádají. Hledat např. na : bezpartnera.cz

doplněno 03.01.18 00:02:

Podle podmínek bydliště a svých koníčků - od večerních volejbalů, víkendových turistických výšlapů, přes jazykové kurzy, taneční pro pokročilé / tam často hledaj chlapy/, přednášky, koncerty, cesty vlakem. Prý docela často se lidé seznámí na svatbách kamarádů. Prostě nesedět, nýbrž jít náhodě naproti.

doplněno 03.01.18 17:16:

Jaký z toho mohu mít já prospěch? Ty lidi znám jen z recenzí. Jednou jsem hledala takové akce na internetu pro někoho jiného. No a teď jsem stejně poradila, jako před pár lety.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 03. 01. 2018 19:15:29
! Pravidlo Z3: je zakázáno umisťovat do příspěvku reklamu, inzerci a odkazy vedoucí k vlastnímu prospěchu.
Před pár lety?
2.12.2017
23.11.2017
7.9.2017
18.6.2017
6.6.2017
9.5.2017
3.1.2017
16.11.2016
8.11.2016
6.11.2016
28.10.2016
6.8.2016
sebod*

liska. Takže Ty osobně ty manželé neznáš? A doporučuješ je dál na základě recenzí jiných? *sok* Víš, kolik těch recenzí si mohli napsat sami ti manželé, nebo jimi nastrčení lidé?

hodnocení

0x

Nenapsal jste kde všude hledáte partnerku, ale lidé se seznamují např. i v tanečních kurzech, při koníčcích, jsou i poznávací akce pro nezadané. I ve Vaší věkové kategorii. Seznámit se můžete i v knihovně nebo v čekárně u lékaře. Je to věc náhody. Tak to nevzdávejte!

oslavenec
hodnocení

No... do knihovny nechodim, k doktorovi take ne... jinak cestuju, pracuju, zajisteny jsem, nekdy komunikaci navazu, ale nikdy z toho nevyplyne nic vaznejsiho..
lucie*

Nejste v tom sám.Mám několik kamarádů(ti jsou rozvedení)a sami.Zkoušeli seznamky,seznamování na živo a většinou narazili na ženy co mají dost svých problémů a potřebují to s někým táhnout.Tohle oni nechtějí,jsou rádi,že mají vše vyřešeno a nechtějí znova cizí problémy.Chtějí užívat život ve dvou.Takže jsou jako vy sami.

Našli si spoustů koníčků a přitom naráží také na opačné pohlaví.Nejlepší je najít si sport,koníček a tomu se věnovat na plno a v takových kruzích se dá narazit na někoho s kým si člověk bude rozumět.

Čtu i na webech pro maminky zase opačný problém,jak mladé i starší maminky nemohou najít partnera,tak třeba kukněte i na takové weby,protože né všechny jsou zlé a vdavku chtivé:-Djen nechtějí být samy.Takhle přes net to jde,ale chce to pečlivě vybírat...já nad tím zlomila hůl a smířila jsem se s představou,že budu žít sama,protože na jednu noc se našlo plno zájemců,ale pro rodinu nikdo.Počkala jsem si do 30-ti a našel se naprostou náhodou"ten princ".Kamarádka čekala do 40-ti(děti bohužel nestihla)ale než být skýmkoli za každou cenu,to raději být sám.

Přeju hodně štěstí.

radim43

libi se mi Vas prispevek hodne dobre jste to napsala

ht*
hodnocení

0x

To je zajímavé, já se chci s muži bavit, s mužem si nerozumím, ale pořád narážím jen na seznamky, nechci sex, chci pokec, jen to nikdo nechápe. Nějak nechápu Vás zakladateli, jsou miliony žen kolem čtyřiceti nezadané, dokonce mám kamarádku, která hledá zoufale už roky.A vy nemůžete najít?

doplněno 04.01.18 18:46:

Takže jestli chcete pohovořit a rozebrat vaši "smůlu", klidně pisněte sz.)

hodnocení

0x

Nejdříve hledejte chybu v sobě. Pokud najdete, zkuste se napravit. Pokud ne, smiřte se, že i kdybyste někoho našel, díky své přezíravosti vlastních chyb budete brzy sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]