Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdyby mi chtěl dát pusu, mám něco dělat i já?

Od: sany* odpovědí: 10 změna:
Dobrý večer,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Pokud se mi kluk zeptá, jestli mi může dát pusu a já bych nebyla proti a řekla mu, že jo, mám také něco dělat se rty apod. i já, či je to jen o něm a já nemusím nic? Jestli je v tom nějaký rozdíl, když bych mu ji dávala já, nebo mi navzájem. Jde o to, že jsem za život nikomu pusu na rty nedávala a nevím, co bych měla dělat. Sice jsem hledala na internetu nějaké ty rady, ale obvykle se to vztahuje k líbání, a to je, alespoň myslím, něco trochu jiného.
Vím, že je to trochu hloupý dotaz, ale budu moc ráda za pochopení a pomoc. Předem děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravim. No jestli jde jen o pusu tak bys mela aspon malinko vyspulit rty. Nic nedělat si můžeš dovolit jen v pripade ze by ti tu pusu dal z nenadani a tys nemela cas zareagovat :)

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, . . . a vyšpulené rty si mírně olíznout (navlhčit), aby to mlasklo . Zdravím!

figurek*
hodnocení

2x

jde taky o to, zda si tu pusu jenom necháš dát nebo mu ji vrátíš.

Jestli je ten kluk větší než ty, pak stačí zvednout bradu a nechat ho, ať se činí. Jestli je menší než ty, pak máte trochu problém. Musíš mu pomoci, třeba ho postavit na schodek a podobně.

Jestli mu chceš pusu vrátit, zopakuj přesně to, co udělal on. A žádné stresy, ono všechno přijde tak nějak samo od sebe.

No a jak že se to líbání dělá. Znal jsem jednu, která dávala cucavé hubany. *pusa* Ještě jsem na ni nezapoměl.

Jiná mi dávala pusy nosem. Normálně mi lehce jezdila nosem po obličeji. Na tu jsem taky nazapoměl. Hmmmm. Nádhera. *ua*

hodnocení

1x

Zdravím. Dovolím si krátký návod jak na to..

1) Nastavte rty a nechte ho ať Vám dá pusu jakou umí!

2) Vraťte mu ji a dejte mu štípanou!

3) Když nebudete vědět co a jak dělat dál, mějte připravený mobil a navštivte s dalším dotazem poraďte.cz. My zde budeme připraveni pomoci Vám!

Hlavně klid a nestresovat se! *palec2*

doplněno 03.01.18 20:52:

*smich*

jenda2*

Jako legrace je tato odpověď super. Jestli je to ale míněno vážně, tak to už normální není ani omylem ! Cesta do pekel je vždy dlážděna dobrým úmyslem...

vernon
hodnocení

0x
Pokud nejste malý děcka, bude tě chtít políbit... ;)

iz*
hodnocení

0x

Přece to, co budeš chtít udělat ty... Budeš mu chtít pusu vrátit, vrítíš mu ji. Nebudeš chtít, nevrátíš. Rady v internetu nehledej, na toto si každý musí přijít sám (vyplyne to ze situace).

hodnocení

0x

Tos doma nikdy nikomu nedala pusu na pusu? Pred spanim, pri uvitani nebo na rozlouceni?
Krome pocitu, je to technicky dost podobne.

jenda2*
hodnocení

0x

Docela zábavná otázka. v Jedné ruce přítel, v druhé příručka. Bod 1 - něžné pohledy. Bod 2 stejně něžné doteky.

Jak jen to dělaly ty miliony lidí před tím. Kdo ví... Možná to bude tím, že je řídila a ovládala příroda a ne internet ! Není něco špatně, když se tady pokládají takové otázky?

eulalie*
hodnocení

0x

Jejda, jejda - a jak to dělali lidé v době, kdy nebyl internet a nebylo se kde zeptat? Jednejte přirozeně. Nemusíte hned někoho oblizovat, stačí se jen nechat políbit, ne? A časem přijdete jak na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]