Nejste přihlášen/a.
ahoj, je mi už skoro 18 let a mám takový problém že když se mi líbý nějaká holka tak za ni nedokážu jít a třeba se začít bavit atd. ani ne že bych se styděl, ale protože nevím o čem se bavit.. prostě i když tak holka za mnou přijde a pozdraví tak já jen odpovím a pak nic prostě prázdno nevím co dělat a ani o čem mluvim a nic mě nenapadá nevím proč ale jako by mě zmizely všechny slova .. jediný co dokážu je tý holce odpovídat a nebo když hodí téma ona ale mě nikdy nic nenapadá.. už kvůli tomu mám celkem často depky.. díky za rady
Vypadá to, jako psychický blok. Stud Vás zcela ochromí, v hlavě vákum. Lidi to mívají v různých situacích, když si nevěří. Chce se to buď psychicky "otužit", třeba tím, že budete vyhledávat smíšenou společnost a občas se pokoušet komunikovat i s dívkami, nebo vyhledat pomoc psychologa, který Vás extrémní trémy zbaví.
Tak se s nima bavte, jako s klukama /s vynecháním ostřejších výrazů/. První téma by mohlo být, jaký byl Silvestr, kdes ho slavila/?/ A vy na to, že já tam a tam. Můžete dodat nějakou zajímavost a pak se rozmluvíte. O horách, kámoších, ohńostroji, o nudě u telky ap. Zřejmě nemáte sestru, že Vás fakt, že jde o holku, tak rozhodí. Tak se nejdřív vybavujte s holkama, na kterých Vám nezáleží. To jako trenink.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.