Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokážu se bavit s holkama, jak to změnit?

Od: lukass* odpovědí: 4 změna:

ahoj, je mi už skoro 18 let a mám takový problém že když se mi líbý nějaká holka tak za ni nedokážu jít a třeba se začít bavit atd. ani ne že bych se styděl, ale protože nevím o čem se bavit.. prostě i když tak holka za mnou přijde a pozdraví tak já jen odpovím a pak nic prostě prázdno nevím co dělat a ani o čem mluvim a nic mě nenapadá nevím proč ale jako by mě zmizely všechny slova .. jediný co dokážu je tý holce odpovídat a nebo když hodí téma ona ale mě nikdy nic nenapadá.. už kvůli tomu mám celkem často depky.. díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Hodně číst (zlepšíte si slovní zásobu) a mluvit, mluvit, mluvit, trénovat, trénovat, ... Jaké máte zájmy a koníčky? O čem toho dost víte?

hodnocení

2x

Ptát se slečny (nevyslýchat, prosím) - co ji ne/baví - čtení, muzika, sport/y, jestli ne/má domácího mazlíka, sourozence (s výjimkou vyvinutější sestřičky ;)), co by chtěla vidět, poznat, umět - a určitě se něčeho budete moci chytit.

hodnocení

2x

Vypadá to, jako psychický blok. Stud Vás zcela ochromí, v hlavě vákum. Lidi to mívají v různých situacích, když si nevěří. Chce se to buď psychicky "otužit", třeba tím, že budete vyhledávat smíšenou společnost a občas se pokoušet komunikovat i s dívkami, nebo vyhledat pomoc psychologa, který Vás extrémní trémy zbaví.

liska*
hodnocení

2x

Tak se s nima bavte, jako s klukama /s vynecháním ostřejších výrazů/.*hi* První téma by mohlo být, jaký byl Silvestr, kdes ho slavila/?/ A vy na to, že já tam a tam. Můžete dodat nějakou zajímavost a pak se rozmluvíte. O horách, kámoších, ohńostroji, o nudě u telky ap. Zřejmě nemáte sestru, že Vás fakt, že jde o holku, tak rozhodí. Tak se nejdřív vybavujte s holkama, na kterých Vám nezáleží. To jako trenink.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]