Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhá čekací doba u lékaře

Od: sisi® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nevím jestli píšu dobře do rubriky, ale chtěla bych slyšet váš názor na toto: Dnes jsem byla objednaná na mamograf na polikliniku v našem městě. Na 10.30. Přijdu tam, celkem se nic nedělo, Za 10 minut vylezla sestra a za chvíli vzala paní, která mi sdělila, že byla objednaná na 10.15 a že tam bylo nějak moc bab před ní. Hm. Pak vzali nějaké dvě paní, co přišly po mně. No, zkrátím to, přišla jsem na řadu o čtvrt na 12 a to jsem ještě zaklepala, protože sestra se za dveřmi s kýmsi vesele bavila a smála, až to bylo slyšet ven. Povídám pak, proč teda objednávají, když tu čučím tak dlouho, no, prý chodily baby tak různě a ne podle času...Radši jsem nic neřekla, ale co mně je do toho? No a chtěla jsem hned napsat stížnost, ale manžel říkal, že jsem hysterická atd. Jaký máte názor vy? Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Pokud má na dveřích napsáno,že pořadí (dle naléhavosti)určuje lékař,tak si asi není na co stěžovat.V podstatě všude kam chodím se berou především objednaní,ale mezi ně setra vecpe ty neobjednané.Taky záleží na sestře.Jedna byla striktní a brala jen objednané,potom zbytek.Jiná to bere na střídačku.Stížností se stejně v tomhle nic nezmění,je to problém všude.

Já třeba(když jsem objednaná) po půl hodině klepnu a oznámím,že odcházím.Někdy jsem to ani neoznámila a třeba sestru od zubaře to dost namíchlo:-Dpři další návštěve mi mile vysvětlovala,jak to byl vyjímečný případ co museli vzít...každopádně má nohy,mohla vylézt a oznámit nám čekajícím,proč v ten čas nejdu do ordinace,ale když ani nevyleze neměla jsem chut jí oznamovat,že jdu.Jasně,tohle si nejde dovolit vždy,takže to není řešení.Takže jedině se na místě drze,ale zároveň mile*cert*vyptávat,proč jako nejdu,když jsem byla objednaná a žádat vysvětlení hned.

hodnocení

2x

Stížnost klidně napište - oni vám určitě vysvětlí, proč došlo ke zdržení.

Měla jste si stěžovat na místě, nejpozději v okamžiku, kdy "vzali nějaké dvě paní, co přišly po mně" - jenže s postojem "Radši jsem nic neřekla, ale co mně je do toho?" se nemůžete divit, že jste seděla a čekala.

pohanka - Jak se napíše opozdilec v rodě ženském?

Opozdilkyně - jako poslankyně, chovankyně atd. ;)

pohanka*

děkuji, nikdy jsem to neslyšela-neviděla použité

iz*

Poslankyně je v pořádku, ale chovakyně? Znám jenom chovanku.

pohanka*
hodnocení

0x

Napište, protože, když to nedáte vědět, tak se nic nezlepší.

Pokud jste přišla včas a měla daný určitý termín, tak Vás měla vzít sestra načas. Tu paní čtvrthodinku před Vámi samozřejmě ještě před Vámi, když už tam seděla před Vámi.

Jestliže přišly dvě ,,baby,, až po Vás, ale byly objednané před Vaši hodinu, byla to jejich chyba, jejich čas vypršel. Měly čekat, až se uvolní nějaký termín. To by je naučilo chodit včas a nezdržovat ostatní.

Někde na dveřích má zdravotní personál ceduli s upozorněním,že ,,pořadí pacientů určuje lékař,,. Tak záleží, jak je to tam zvykem.

Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Opozdilci měli být minimálně napomenuti a Vám příslušela omluva.

Jak se napíše opozdilec v rodě ženském? *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]