Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrada od kamaráda kvůli lehké dívce

Od: zitekpavel odpovědí: 14 změna:
Můj kamarád mne pozval na setkání do hospůdky na pivečko. Bylo to předem domluvené ve sjednaný čas. Místo nám též vzájemně vyhovovalo, tak jsem se moc těšil, že si popovídáme a zasmějeme spolu. Později se vše zvrtlo v nepříjemnost a mého ztrapnění tam. Začalo to tak, že můj kamarád nedorazil do hospůdky, kde měl správně už být. Tak mu volám a nebere mi vůbec mobil. Po 30 min. mého čekání se ozval, že byl ještě předtím s nějakým jiným kámošem v baru a nestihal to, jak jsme se domluvili. Přitom mi nic nedal vědět, že bude mít zpoždění, ale přesto jsem trpělivě v hospůdce na něj vyčkal. Když dorazil, tak už měl v sobě nějaké to pivko, ale ještě nebyl opilý, jen v náladě. Sdělil mi, že je tu jen na skok, protože má už s jiným kamarádem domluvené lehké slečny z erotického privátu, které na ně čekají. Seznámil mne se svými místními kamarády, kteří tam seděli, aby mi podali na uvítanou ruku. Oni později se semnou z (ne-štamgastem) ani bavit nechtěli. Ještě se mi později smáli, že kámoš mne má asi někde. Ještě se mi chlubil kámoš, jakou pěknou kočku bude mít večer ve svém pelíšku a provokoval mne navíc, že ji předemnou volal a vyzývavě líčil svoji fantazií, aby mne vyvedl z míry. Mne řekl, že jsem si už 1 pivko užil a mám jít spát.(trapné) Strávil semnou snad jen 5 minut, objednal si taxi a odjel se svým domluveným kámošem za těmi krasotinkami co vypadají jako z playboye. Na druhý den mne jeho matka volá, kde se s ním já courám, že není ještě doma. Tak jsem ji to řekl, že se na mne vykašlal a jel si zhýrale po výplatě užívat. Ona mi odpověděla, že v jeho věku 24 let je to zcela běžné a mám to brát jako mladistvou nerozvážnost, když jsem od něj trochu starší. On se mi už neozval ani neomluvil za zkažený kamarádský večer. Jeho matka za 2 dny volala. Syn její přišel nad ránem už čistej bez peněz a prosila mne, jestli bych ji nezaložil s penězi na nájem, protože její synáček ji dal desetinu toho, co běžně na domácnost dává. Já jsem ji odmítl půjčit peníze, které chyběli za synáčka co on prohejřil a mne tím zranil. Jak byste vnímali kamaráda, který Vás dá náhle a nečekaně na poslední kolej a jde za ženskou(prostitutkou) jako pes za buřtem, bez toho, že by se cítil sám trapně, tím že někoho, kdo ho měl rád zranil citově? Nemá snad větší cenu v přátelském svazku dobrý kamarád než placená prostitutka?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

4x

ale no tak. Nejste náhodou trochu čtyřprocentní? Jestli ne, potom nechápu, proč věc berete tak emotivně, proč používáte tak silná slova a proč se na něj, na čtyřiadvacetiletého chlapa, tak věšíte.

No a jinak. Ten váš kámoš je asi zoufalec, že si musí platit prostitutky. Svobodný a normální chlap jeho věku přece nemá problém najít si partnerku.

hodnocení

3x

Pavle, tuhle příhodu není třeba brát jako něco, co tě poznamenalo.*hej* Není to kamarád, je to někdo, kdo tě pozval na pivo. A pak se choval jako debil, který se potřebuje chlubit svými úspěchy. Vůbec tohle neprožívej! Je to jeho život, jeho rozhodnutí, jeho zodpovědnost. A ty už víš jaký je a s čím máš počítat. Nepřemýšlej jakože její synáček atd. Je to jejich věc! ;)

hodnocení

2x
Nevnímal bych ho jako kamaráda, tečka. Takového bych s chutí poslal do háje ;) a dobře jste udělal, že jste peníze nepůjčil, kdo ví, jestli na vás nebyli domluvení a a i kdyby ne, pochybuju že byste svoje peníze ještě někdy viděl.

gbvx
hodnocení

1x
"Ještě se mi později smáli, že kámoš mne má asi někde."
Je to tak.

pohanka*
hodnocení

1x

Najděte si jinou partu, jiné, slušnější známé, jiného, slušnějšího kamaráda, jiný podnik.

Toto není vaše parketa.

Jste něm nějak závislý? Po 15 minutách, bez informace, že má zpoždění bych z hospody odešla.

Jinak i to s matkou a půjčkou peněz je divné. Na chlast, lehké děvy má a na nutné výdaje ne? Špatný kamarád, špatný hospodář. Možná byste za něj za chvíli platil, má z Vás srandu, ale ne tu kamarádskou, cítím z Vašeho popisu vy--canost známého a jeho matky.

zitekpavel
Nejsem na něm nijak závislý, ale setkal jsem se s tou reakcí poprvé a hlavně jsem s ničím takovým hodně nepříjemným ani nepočítal. Dalo by se říci, že mne to zašokovalo. Bude asi dobré si lépe prověřovat kamarády s kým někam jít posedět. Ještě čekám eventuálně od něj omluvu, ale zatím to nadějně nevypadá. Vlastně machrovat s lehkou dívkou se ani nedá, protože bude nejspíš lehko dostupná pro většinu mužů a není třeba se tak snažit, jako u pozvání slečny na rande. Tam je to charisma a chování důležité. Tady se neukázal jako borec co umí sbalit krásnou slečnu. Jak tu někdo napsal, též to cítím jako zoufalství u něj, když chlap musí jít za prostitutkou, aby mu vyznala lásku.
pohanka*

Jste naivní. Omluvu *ee*. Kolik Vám je? Připadáte mi jak z doby Saturnina.

Nebuďte naivní - za prostitutkou chlap nechodí, "aby mu vyznala lásku".

Co to plácáte za nesmysly? Vy fakt chcete prověřovat lidi, se kterými můžete posedět? Přijde mi to kapku jako stihomam. Můžu si jít sednout kdykoliv s kýmkoliv. A také kdykoliv se mohu zvednout a odejít. A když je potřeba, tak bez vysvětlování. Mohu se usmát, říci "Ahoj" a odkráčet. A také si můžu myslet něco o zádech nebo konci zad. :-D Pavle, kde jste žil doposud, že tohle všechno nevíte?

hodnocení

0x

Ten hoch není kamarád - ale zdá se mi, že jste na něm, nebo na vašem "kamarádství", kulantně řečeno, poněkud závislý.

Na druhou stranu dokážu pochopit, že mladý muž dá přednost vůni ženy před vůní chmele ;)

kamos*
hodnocení

0x

Moc mi to nesedí. Matka 24 letého mladíka vám volá, kde se couráte, že synek není v noci doma? To snad ne ...

liska*

Mně je ještě víc divné, že chce od Vás půjčit, aby měla na nájem.

hodnocení

0x

A já jsem na tom jako "kamos" a "liska". Celé to vyprávění se mi zdá vykonstruované a to dost nešikovně. Matka dospělého čtyřiadvaceltiléto kluka bude napřed vysvětlovat, abyste jeho chování bral jako mladistvou nerozvážnost, zhledem k tomu že Vy jste starší a po dvou dnech Vám ona sama bude volat a žádat Vás o peníze na nájem. A to je rovnou k smíchu, když matka nerozvážného mladíka, sama není natolik rozvážná, aby měla peníze na základní potřeby, což nájem určitě je. A pak, to "jel si zhýrale užívat" ;). A zdržel se s Vámi asi pět minut a za tu dobu si stihl s Vámi povídat, představit Vás ostatním lidem, se kterými jste si obligátně podával ruku a ještě před Vámi volat té slečně a vyzývavě Vám svojí fantazií líčil...co? :-D To jak vypadá? K tomu jí ale nemusel telefonovat. Jestli chcete začít psát "červenou knihovnu", tak to beru, ale chtělo by to příběh trochu lépe "vypilovat". A píšete, že on Vám líčil jakou kočku bude mít večer ve svém pelíšku, ale to nebyl jeho pelíšek, když šli údajně do nějakého privátu. Byl to pelíšek té slečny.

tondac*
hodnocení

0x

Tady se někdo na konci prázdnin asi strašně nudil ... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]