Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce ,
mám jen takový drobný dotaz na objanění , v pátek jsem poprvé zasílal přes zásilkovnu , na intermnetu jsem normálně zadal údaje , vytiskl štítek a donesl na sběrné místo. Tam při předávání si pouze vzali balíček s tím že si jej zásilkovna po svátcích naskenuje a odveze. Teď se ptám , při předávání zásilky jsme nedostal žádné potvrzení , nic , je to tak v pořádku?
Jde mi o to , že vlastně nemám žádné potvrzení o tom že jsem do toho obchodu vůbec něco dal , tj. kdyby si to tam někdo sám nechal a nic zásilkovně nepředal tak já nemám jak dokázat , že jsem tam něco dal. Děkuji za objasnění.
Pokud Vám nikdo nepisne svou osobnízkušenost,co tak potom zkusit jejich kontaktní linku? zasilkovna.cz/... Ovšem když kouknete do jejich obchodních podmínek,tak by Vám to mělo odpovědět zasilkovna.cz/... "odesílatel předá zásilku v místě odeslání.Převzetí zásilky je potvrzeno Dodacím lístem.Pokud není dodací list potvrzen,na pozdější reklamace o převzetí zázilek v místě odeslání nebude brán zřetel..."/(4/14 3.2)
Dobrý den. Nyní vám nezbývá nic jiného než jim věřit. Až Zásilkovna přijme váš balík, tedy naskenuje ho do systému, vy to poznáte v počítači na stránkách Zásilkovny, kam se přihlašujjete, když si tisknete lístky. Bude tam napsané, že balík je na cestě. Do doby před přijmutím balíku je tam uvedeno, že Zasilkovna čeká na dodání balíku. Veškerý pohyb balíku vy vidíte na těch stránkách. Příště si vytiskněte dodací list společně se štítky a nechte si ho potvrdit při předávání balíků. Nebo počkejte, až vám balíky naskenují do systému čtečkou. Jak pípne, balík je přijmutý.
Měl jsem to podobné, když jsem posílal zboží k reklamaci. Nic jsem nedostal. Na dotaz mi paní řekla, že kdybych si sám přinesl vlastní vitištěný přepravní papír, že by mi na něj dala razítko.
Omg, "vytištěný"..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.