Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marketplace na facebooku

Od: fff odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Mám facebook a stale tam nemám Marketplace, nebo ho nemohu najít. Nemám ho ani v telefonu ani na webu v PC. Moje rodina i přátelé už ho mají poměrně dloouhou dobu a nemají s tím problém ani v telefonu ani na webu. Mám nový telefon i nový počítač. Nerozumím tomu.

Neví někdo,co s tím? Jak by se to dalo doinstalovat nebo přidat? Facebook mám aktualizovaný a nové aktualizace se mi neukazují.

Děkuji :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Nové aktualizace se neukazují - povolit aktualizace,marketplace se tam objeví sám.

fff
hodnocení

Kde prosím?
doplněno 31.12.17 15:59: Nevim, kde mam aktualizace povolit
mate59

Jít do nastavení telefonu - aplikace - povolit aktualizace aplikací

fff
hodnocení

Koukala jsem do aplikací a vse by mělo být povolené. Stale nic ...
fff
Prosim pomoc! :)

A jakou verzi máte nainstalovanou?

Google Play/Moje aplikace/Facebook a o kousek níže DALŠÍ INFORMACE

aktuálně je k dispozici 153.0.0.54.88 z 15. 12. 2017 - Android

fff
Přesně tuhle verzi mám. Vůbec tomu nerozumím. Podpora Facebooku nereaguje na můj problém. Takže opravdu nevím. *zmateny* *nevi*
andreafarkasov
Mam ten samy problemtaky prosim o radu i mesenger mi blbne hrozny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]