Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antidepresiva a silvestr

Od: jirizu odpovědí: 7 změna:

Ahoj, užívám antidepresiva Sertralin. Můžu si dát trochu vína když je ten silvestr? :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud si opravdu myslíte, že Nový rok bez alkoholu nepřijde, dejte si něco naelko. Dělají se buď "rychlé špunty" pro děti, před pár dny jsem viděla i nějaké šampáňo bez alkoholu. Asi za 85 korun 0,75 l.

Na antidepresiva bych si nedala žádný alkohol.

Antidepresiva neužíváme, přesto se u nás alkohol nenajde. Žádný. Zato v lednici se už chladí několik krabic různých kvalitních džusů. Kdo si myslí, že k zábavě či oslavě je alkohol nezbytný, mýlí se. Dobře bavit se v příjemné společnosti dovedu i s minerálkou. A pokud se tam necítím dobře a něco mi vadí, nenapraví to ani kbelík alkoholu. Je to tak. Jaga.

hodnocení

2x

a vono je to nějak povinný, to víno? já antidepresiva neberu a víno k Silvestru nepotřebuju...

jirizu
hodnocení

mám rád víno

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, máte zcela zakázaný alkohol od lékaře, resp. zakazuje ho příbalový leták onoho přípravku? Myslím, že jedna sklínka na přípitek Vám neuškodí. Zdravím!

hodnocení

1x

Dobrý den,beru více antidepresiv+neuroleptika a na Silvestra budu pít dětské šampaňské. Pokud si dáte jednu skleničku vína,nic by Vám to nemělo udělat,pokud se na to najíte. Já jsem si dala na prášky Frisco a nebylo mi nic. Ale nemělo by to být moc často,protože alkohol oslabuje účinky antidepresiv.

danys*
hodnocení

0x
Pokud vám to nijak neuškodí nebo vám nezačne prskat v kulichu,tak si dejte klidně celou flašku když je ten Silvestr

hodnocení

0x

Setralin je antidepresivum ze skupiny SSRI, které s alkoholem nereagují. Nepíšete, jestli máte antidepresiva na úzkosti nebo na deprese. Alkohol může zhoršit vlastní projev deprese, v opilosti byste mohl udělat něco, čeho byste pak litoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]