Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho je člověk bez zubů

Od: patronka* odpovědí: 4 změna:

...když má dostat kompletní horní protézu ( klapačku )? Jsou nějaké možnosti volby materiálu? Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

3-4 týdny

doplněno 30.12.17 12:11:

Nejspíš záleží na zubařovi a laborantovi. Na erární co jdou komplet na pojišťovnu se u mého zubaře čeká až 8 týdnů, placené cca 5000 Kč, zmiňované 3-4 týdny. Nejpřesnější info podá váš zubař, já to měl s těmito lhůtami.

barbakan*
hodnocení

2x

Co tím myslíš, volba materiálu?

Já byl v pondělí na obtisk, ve středu na kontrole a ve středu následujícího týdne jsem je měl v puse.

patronka*
hodnocení

Protéza je hrazena pojišťovnou nejspíš v nejlevnějším provedení. Tak mne zajímá, jestli lze za doplatek získat něco kvalitnějšího. Díky :)

mate59

Kvalitnější provedení jsou např. implantáty.Nahradí vám plně zuby a nemusíte na noc nic vyndávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]