Ahoj uz 3 dny nejim a nespim silene ale opravdu silene me boli 4spodni zuby uprostred dole hned vedle sebe na dotyk i normalne boli od toho cela hlava prasky nezabiraji kdysy jsem mel stejne priznaky byl jsem odeslan na stomatochirurgii na amputaci korenoveho kanalku tesne pred operaci se mi vse zpravilo a zakrok se nekonal vsude jsou zubari zavreni myslite ze kdyz pujdu na pohotovost a zuby rozvrtaji ze to docasne pomuze od bolesti? Kdysy mi to pomohlo kdyz se do dtejnych zubu udelala mensi dirka sla z toho ven krev a nejspis i vzduch myslim ze se to tam hromadi a nema to kam odejit proto ta bolest .. uz si nevim rady diky za kazdou pomoc
Zřejmě máte pod zubem / více zuby zánět. Kanálky se samy nevyčistí. To vám tehdy řekl zubař, že se to "spravilo samo" nebo jste tak usoudil vy, protože to na chvíli přestalo bolet? Teď o víkendu je vaší jedinou šancí zubní pohotovost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.