Nejste přihlášen/a.
Zdravim uz tri dny mam jakoby zhorsenou citlivost u palce u nohy.Zkousel jsem se pichnout spendlikem a citil jsem to az kdyz jsem vic zatlacil,no proste ve srovnani s druhym placem je to jine.hybam s nim normalne.Muze to byt treba ze zimy?Anebo z horke vody?Jeste se zeptam,co s tim mam delat?
Palec je v normalni poloze.Derave boty nemam ,ale mel jsme na sobe tesne salovky,ale to vzdy v telocvicne kde nebyva takova zima.Je mozne ze mi noha nejak omrzla,protoze jsem meli parbu po venecku a ja jsem mel takove ty boty do tanecnich(nevim jak se jim rika).Oni moc nezahreji takze zima v nich byla,musim se priznat ze jsem mel trochu vypito
takze jsem to tak nevnimal.V tom mrazu jsem by docela dlouho asi do pul druhe,takze zima...Jinak do palce jsem se nijak moc nekopl a bederni pater me taky neboli.
Z te cukrovky jsem dostal strach,asi s tim budu muset k doktorovi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.