Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Necitlivost v palci u nohy -pricina,co s tim?

Od: pauli* odpovědí: 8 změna:

Zdravim uz tri dny mam jakoby zhorsenou citlivost u palce u nohy.Zkousel jsem se pichnout spendlikem :) a citil jsem to az kdyz jsem vic zatlacil,no proste ve srovnani s druhym placem je to jine.hybam s nim normalne.Muze to byt treba ze zimy?Anebo z horke vody?Jeste se zeptam,co s tim mam delat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x
Nemáš ten palec vbočený dovnitř? Nenosil jsi děravé nebo těsné boty, zvlášť teď v mrazu? Neomrzla ti noha? Nekopl ses do palce? Nebolí tě bederní páteř? Vše může být příčinou, každopádně dojdi si na neurologii, tam ti poradí nejlépe.

kt8d5*
hodnocení

0x

Čistě náhodou, nemáte cukrovku?

pauli*
hodnocení

Tak me je 15 cukrovku asi nemam,rodice ji taky nemaji(souvis to?)

papene*

*cteni*přečti si zde: ordinace.cz/...

hodnocení

0x

A taky ať se ti kouknou na ten cukr.*hi*

doplněno 19.12.09 23:44:

Teď jsem koukla na to, co doporučila papene *palec*

pauli*
hodnocení

Palec je v normalni poloze.Derave boty nemam ,ale mel jsme na sobe tesne salovky,ale to vzdy v telocvicne kde nebyva takova zima.Je mozne ze mi noha nejak omrzla,protoze jsem meli parbu po venecku:) a ja jsem mel takove ty boty do tanecnich(nevim jak se jim rika).Oni moc nezahreji takze zima v nich byla,musim se priznat ze jsem mel trochu vypito*hi* takze jsem to tak nevnimal.V tom mrazu jsem by docela dlouho asi do pul druhe,takze zima...Jinak do palce jsem se nijak moc nekopl a bederni pater me taky neboli.

Z te cukrovky jsem dostal strach,asi s tim budu muset k doktorovi...

pauli, ... a byl to vůbec Tvůj palec *nevi*:D? ( ... ať je také trochu legrace, ... ne? )

... za dané situace to určitě nebude nic vážného ... jinak přeji úspěšnou léčbu ;)

lidus*
hodnocení

0x

A co páteř? Většina lidí nevěří, že od páteře může mrtvět třeba zrovna palec u nohy.Doporučuji navštívit neurologa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]