Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poradit jak poslat peníze na Polský účet do Polska? Chtěl bych si něco koupit, mám účet u FIO, jde mi o to, aby ten převod nebyl drahý.
Děkuji
Nejlepší je zaplatit kartou. Je to bez poplatků, jednoduché a rychlé.
@barbakan: Každou
@barbakan: Budeš se divit, ale z mého osobního účtu mám platby kartou bez poplatků. Jinak jestli jsi normální, tak chápeš, že jde o platební karty, zdravotní kartu neznám.
A kterou kartou je to tak jednoduché a bez poplatků?
I zdravotní? Já vím, je to blbost, tak jako platba bez poplatků.
O zdravotní jsem psal, že to je blbost a jestli máš kartu, ze které můžeš platit do zahraničí bez poplatků, tak jsi VIP klient s Gold kartou.
Nemám. Stačí mi na to u ČSOB osobní účet ČSOB Plus Konto a debetní karta k tomu. Neplatím navíc ani korunu. To samé při platbě kartou v zahraničí (v Německu), kde platím jen to, co utratím, v aktuálním kursu.
@barbakan: Fakt přejdi k jiné bance. Tebou popsané problémy se mě netýkají.
Tak tady vidíte, že i ta úžasná Fio banka skrývá nemilá překvapení. Vedení účtu tam bude sice zdrama, ale zase si to vynahradí tím, že platíte poplatek za platbu bankovní kartou do ciziny. Já mám účet u obyčejné a té nejhorší banky, Česká spořitelna a nakupuji v cizině běžně a platím v dolarech, nebo v eurech a nikdy se mi nestalo, že bych platila něco navíc za transakci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.