Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám 13 letého syna, teď mu bude 14 a nedávno se mi svěřil s tím, že mu nejde přetáhnout předkožka, když dostane erekci... Za klidu to jde ovšem při erekci ne. Nebo ano, ale po delším cvičení - potom to lze, ale pořád jde vidět, že to není to co by "potřeboval".
Tudíž se zde ptám, je nějáké cvičení či proces jak předkožku roztáhnout? Nějáká mast? Děkuji za každou odpověď.
Zdravím, toto jsem taky řešil kdysi v 16ti letech. Není to tím, že by předkožka byla úzká, ale je to způsobeno krátkou úzdičkou penisu. Tudíž proto lze za klidu přetáhnout a za erekce ne, je prostě krátká. Zajděte na urologii, ať se na něho doktor podívá, je to zákrok na pár minut, který mu udělá na místě a má po starostech.
Tohle měl už dávno řešit s pediatrem,ale chápu,že se v tom věku(možná v každém)o tom blbě mluví.Zkusit tak jako u malých dětí,horkou koupel s olejem(třeba i olivovým)a přetahovat a pokud se to nezlepší,zajít k doktorovi at se to řeší včas.
Samozřejmě i mastit by mohlo pomoci.Já bych koupila Medela Purelan-je to lanolinová mast na bradavky,používá se na rozpraskané bradavky,takže také hodně citlivé místo,tudíž bych jí použila i na předkožku.Hodně promastí a nedojde a popraskání kůžičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.