Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s předkožkou

Od: lamka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Mám 13 letého syna, teď mu bude 14 a nedávno se mi svěřil s tím, že mu nejde přetáhnout předkožka, když dostane erekci... Za klidu to jde ovšem při erekci ne. Nebo ano, ale po delším cvičení - potom to lze, ale pořád jde vidět, že to není to co by "potřeboval".

Tudíž se zde ptám, je nějáké cvičení či proces jak předkožku roztáhnout? Nějáká mast? Děkuji za každou odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarantulee*
hodnocení

5x

Zdravím, toto jsem taky řešil kdysi v 16ti letech. Není to tím, že by předkožka byla úzká, ale je to způsobeno krátkou úzdičkou penisu. Tudíž proto lze za klidu přetáhnout a za erekce ne, je prostě krátká. Zajděte na urologii, ať se na něho doktor podívá, je to zákrok na pár minut, který mu udělá na místě a má po starostech.

lucie*
hodnocení

1x

Tohle měl už dávno řešit s pediatrem,ale chápu,že se v tom věku(možná v každém)o tom blbě mluví.Zkusit tak jako u malých dětí,horkou koupel s olejem(třeba i olivovým)a přetahovat a pokud se to nezlepší,zajít k doktorovi at se to řeší včas.

doplněno 25.12.17 07:38:

Samozřejmě i mastit by mohlo pomoci.Já bych koupila Medela Purelan-je to lanolinová mast na bradavky,používá se na rozpraskané bradavky,takže také hodně citlivé místo,tudíž bych jí použila i na předkožku.Hodně promastí a nedojde a popraskání kůžičky.

jenda2*
hodnocení

1x

Vše potřebuje trénink. Ve svém dětském věku mi pomohlo trénování ve vaně spolu s bujnou představou. Šup a a bylo to. Fimóza se řeší ambulantně ale domácí oprava je mnohem vzrušivější. Všem krásný Nový rok.

hodnocení

1x
Já mám zkušenosti z druhé strany. U mě zákrok byl potřeba.
Co se rozhýbalo opatrnou ruční prací, to prasklo při opravdovém sexu.
V současnosti (41 let) se chystám na další zákrok. Zjizvená kůže na snahu se stahovat.
liska*

Ptejte se svého děts. lékaře. Vnukovi jen nastřihli předkožku, pár dní to mazal Framykoinem a hodně pil, aby ostrá moč nepálila do ranky a pak přetáhl.snadno. Ale to mu byly asi 4 roky. Před tím v teplé vodé "trénoval" přetažení..

martiinka25
hodnocení

0x
Dobrý den, bylo by dobré predkožku cvičit ve vaně. Pokud to nepomůže navštivte lékaře a ten vám předepíše kirtikoidni mastičku. Popř. mi napište na martiinka2@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma předkožka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]