Nejste přihlášen/a.
Spolužačku jste oslovil před 3 lety a nedopadlo to. A vy jste se celé ty 3 roky dokázal obejít bez ní. Najednou sháníte kontakt. Takže to nevidím na nějaký velikánský cit, ale spíš jste si na ni znovu po 3 letech vzpomněl a řekl si - co kdyby?
Myslím, že ona o Vás nemá zájem. Píšete, že jste byl flákač, zřejmě jste nedodělal ani SŠ, ona už je někde dál. Proto se asi přátelí se sobě rovnými, které na VŠ kolem sebe má.
I když jsou Vánoce a lidé by si měli říkat samé příjemné věci, odpusťte, že to nevidím dobře. Je to ale jen můj názor, takže kdo ví? Ale být Vámi, lovila bych jinde. Mohl byste se dočkat zklamání. Jaga.
Ahoj. Požádejte ji o kontakt osobně. Zda to přinese ovoce poznáte dle jejího vyjádření a chování. Oklikou to nedělejte, mohlo by jí to být nepříjemné a mohla by na Vás zanevřít dřív, než by Vám dala třeba šanci poznat se více..Nevymýšlejte složitě jak se vetřít do její přízně..
Kdyby někdo sháněl kontakt na mne takhle oklikou, odradil by mne. Její třídní Vám na ni kontakt dát nesmí. Mohl byste jí jedině napsat a někoho požádat o předání.
Ale podle mne by bylo nejlepší jí napsat (bez chyb! → tady jich máte "požehnaně") na FB a být trpělivý. Ona tam jednou přijde...
"ivzez", poučte nás, proč třídní nesmí dát kontakt tazateli?
Když už chcete někoho poučovat o chybách, začněte prosím u sebe
Netuším, proč Vám tehdy schůzka nevyšla, ale mně to spíš připadá, že o kontakt s Vámi nemá zájem. Pokud se pokusíte o ní sehnat nějaké informace oklikou proti její vůli, moc si nepomůžete (spíš naopak). Na gymplu Vám kontakt určitě nedají, neumožňuje to zákon. Jediný rozumný způsob navrhla výše Jedubabička.
Telefon vám dát můžou, to není problém, ale kvůli tomu obtěžovat třídní učitelku? To si radši zavolejte 1188 a tam vám kontakt sdělí, pokud má slečna paušál. Jak zde bylo řečeno, otázka, jestli o kontakt s vámi slečna stojí. Nezlobte, ale dle způsobu položení dotazu bych o kontakt s vámi taky nestál
I když popularita Spoluzaci.cz poslední dobou dost upadá, začal bych tam. Dobrý admin, vloží do seznamu spolužáků často veškeré dostupné ůdaje. ( mail, adresa, narozaniny, mobil ) a kdyby to tam nebylo, třeba pomůžou ostatní spolužáci.
Na stránce třídy býval odkaz, na kterém bylo možné správce třídy požádat o vstup. Ale i zde by bylo lepší naopak předat správci kontakt na sebe a požádat o předání té dívce.
Ovšem – jak píši výše – měl byste dát přednost přímému jednání. Po třech letech to nijak nespěchá: Napište jí na FB a vydržte, než se tam objeví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.