Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek vyrobeny z bankovek

Od: darek odpovědí: 10 změna:

Ahoj. Chtěl bych darovat fin. hotovost, ale je mi hloupé to vložit jen tak do obálky. Napadlo mě udělat to nejak vtipne. Kdysi jsem viděl poukázku, kde bylo poskladano z 5 bankovek s USA prezidentem A. Jacksonem na hlavách hudební kapely s věnováním od Jackson five :)

Mě zatím napadlo udělat jakoby original knížku s přebalem Karel Poláček a uvnitř by byly 4 bankovky Palackého s věnováním "bylo nás pět"

Co myslíte? Je to vtipné nebo vás napada něco lepšího?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Váš nápad nezní špatně.Potom znám-použít prázdnou bonbonieru ,nejlépe od nějakých luxusních trubiček a dát tam smotané bankovky,stejně tak zarámovat do obrazu a třeba k nim přidat i společné fotky nebo jiné obrázky k čemu má ty peníze použít.

Já dala bráchovi takovou tu malou hezkou basu piv(Budvaru)a jeden jsem vypila a dala bankovky v ruličkách do toho prázdného lahváče.Zadělala zpět víčko a označila stuhou,aby si všiml,že ten lahváč je jinej:-D

darek
hodnocení

0x

Já kdysi dostala podkolenky s jednotlivými prsty, každý prst jinak barevný. Já podkolenky nesnáším ! Poděkovala jsem a nechala podkolenky složené tak jak byly v balíčku. Až při úklidu vánočních papíru jsem chtěla podkolenky složit na třetiny a ejhle, něco tomu bránilo. V každém prstu byla narolovaná bankovka.

culdabulda1*
hodnocení

0x

co to naaranžovat jako kytici?

doplněno 22.12.17 16:06:

nebo koupit nějakou pěknou "pirátskou truhličku" - a dát peníze do ní .

Dárek vyrobeny z bankovek

hodnocení

0x

Asi bych rozměnila na menší, koupila album na fotky a dala peníze místo fotek...

hodnocení

0x

na jedne svatbe dostali obrovskou bednu, ale lehounkou, uvnitr byli balonky ... nechali je detem na hrani, ovsem vzruso nastalo kdyz jeden praskl zrovna nad parketem a nejednou se jak konfety snaseli bankovky - 100 koruny, kazdy balonek byl vycpany jinymi bankovkami ... hned je detem k velke nelibosti zabavili :D

na jine svatbe darovali asi 20l demizon, ovsem plny drobnych :D

liska*
hodnocení

0x

Ustřihla jsem rozvětvenou větvičku nějakého keře a ověšela ji stíracími losy. Existují malé kolíčky, kterými to jde připnout. Pěkná kytka to byla. Příště jsem to přišila těsně u kraje jehlou. To ovšem s bankovkami ne. // Dceři k promoci jsme dali zajímavou keramickou dózu a do ní ruličku bankovek. Teď mám pro vnuka zabalenou pěknou peněženku a v ní příspěvek na zájmovou činnost.

Teta dostala od pacientky bonbonieru.Neotevřela ji a po čase onu bonbonieru dala synovci k svátku. Ten se radoval, když tam pod obalem našel pětistovku! To byla doba, kdy měla vyšší hodnotu, jako dnes.

hodnocení

0x

Možností je spousta, dokonce o tom vyšla i knížka. Záleží na obnosu a šikovnosti. :)

Dárek vyrobeny z bankovek #2
Dárek vyrobeny z bankovek #3

hoststary*
hodnocení

0x

Nebylo by jednodušší bankovky dát do pěkné kožené peněženky " dolarovky" , kde jsou bankovky pouze založené a přiskřípnuté? A dárek bude mít i další trvanlivost i po utracení darovaných peněz zbyde pěkná peněženka.

Nebo normálně obyčejně do nějaké neobyčejné obálky, kterou koupíte nebo ozdobíte nějakými samolepkami, nebo nalepenými vystřiženými obrázky toho, na co obdarovaný šetří?

hodnocení

0x

Dceři jsem jako svatební dar věnoval 20000 Kč ve stokorunách, ledabile zabalených do starých, zažloutlých novin. Svazek jsem ledabile přelepil starou papírovou lepící páskou (co se olizuje, aby lepila). Jen jsem pak musel bedlivě sledovat, aby ten ohavný, nezajímavý balíček před rozbalením někde neodložila *smich*.

hodnocení

0x

Bankovky jsem poskládala tak, aby byly vidět pouze obličeje, a naaranžovala pod sklo do rámečku jako obrázek - koláž slavných tváří.

Podobně jako v obrázku níže.

doplněno 22.12.17 22:27:

Jinak si můžete dát do vyhledávače "darovat peníze" nebo nějaké podobné sousloví s týmž významem a mrknout, co Vám nabídnou obrázky.

Dárek vyrobeny z bankovek #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]