Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela bych se zeptat co mam delat v situaci kdy nemam doklad o ztrate OP, nahradni doklad mi byl odcizen,u sebe mam jen rodny list a karticku pojistence. Na vystaveni "MODRE OBCANKY" po me chteji ten odcizeny doklad. Dekuji B..
Tam, kde vám vystavili náhradní doklad mají o tom měli mít záznam, na jehož základě by snad mohli pořídit opis - obraťte se na ně.
Nahradni doklad mi vystavili na Magistratu mesta Plzně, ale zde mi nechteji dalsi nahradni doklad vystavit. Jejich odpved na otazku co mam tedy delat je,ze mam jet na Matriku kde mi vydali Rodny list a prvni Obcansky prukaz v 15-ti letech. V tom bych nemela problem,j enze tam po me zase chteji platny nahradni doklad,j e to porad dokola...nahradni doklad a Rodny list...Neni jinne reseni? Snad mi nekde vystavit platny doklad musi,ale kde? Nebo uz si nezaridim OP?
a co zkusit znovu nahlásit ztrátu náhradního dokladu - ať už policii, nebo úřadu, stejně by to mělo být zaznamenáno, aby Vám s dokladem nikdo "nehospodařil".. když nepomůže úřad (zkuste klidně více pracovníků, co člověk, to jiný přístup) tak ta policie.. S dokladem o ztrátě náhradního dokladu už by se snad dalo řešit něco dál..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.