Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, nevíte kde by se dal vidět nebo koupit film Malá sokolnice? Ten film je z roku 2016, takže jsem myslela, že se časem objeví i na internetu tak jako většina filmů, ale nic. Vím, že ho hráli o filmovém festivalu, ale ani v době po premiéře na filmovém festivalu jsem ho v žádném z programů běžných kin nenašla. A nyní jsem si na něj po čase zase vzpomněla. Co jsem googlila, takto jsou vždy jen odkazy, které vás přesměrují na nějakou reklamu. Děkuji za odpovědi a hezký večer.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
aljaska
Ano, ale jen se španělskými titulky. Španělštinu neovládám. Ještě bych zvládla němčinu nebo ruštinu, ale to se mi najít nepodařilo. Ani na titulky.com.
lego®
Anglicke titulky jsou na opensubtitles.org/... (vim ze to neni nemcina ani rustina, ale treba Ti to nekdo prelouska).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]