Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paragraf - podklady

Od: marekk odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám přítelkyni a máme spolu rok a půl starou holčičku. Přítelkyně před asi 13. týdny zjistila, že je znova těhotná. Po dnešní 3. kontrole u gynekologa bylo oznámeno, že plot nejeví známky života, byla odeslána do nemocnice, kde tuto skutečnost potvrdili a ihned ji hospitalizovali. Zítra by měl proběhnout zákrok a já budu muset být doma s dcerou. Vzhledem k tomu, že již nemám žádnou dovolenou, jsem nucen si vzít paragraf byť na jeden den. CHtěl jsem se zeptat co všechno musím zařídit pokud si chci vzít paragraf? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Potvrzení o potřebě ošetřování Vám vystaví partnerčin lékař. (Dcera je zdravá, starat se o ni musíte proto, že se o ni nemůže starat matka.),

marekk
hodnocení

Myslíte lékař obvodní nebo ten co je v nemocnici reps. lekař z oddělení kde leží?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]