Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mám omluvit?

Od: anna* odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych se omluvit klukovi kterému jsem zlomila srdce. Vrátila jsem se ke svému bývalému partnerovi a můj kamarád se naštval a nebaví se i přes to že řekl že ho nikdy neztratím ať už se stane cokoliv ať už si vyberu kohokoliv... :(

Jak se mám omluvit? aby se znova bavil bylo to moc super!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dylin
hodnocení

3x

A proč ho nenecháš na pokoji? Tajně tě miloval a teď se s tebou bude bavit asi o čem? Na povídání jsou holky a ne kluci.

xy
hodnocení

2x

Chcete mít oba? buďte upřímná, opravdu šlo o kamaráda? Kamarádovi by asi nesešlo na tom, že se vracíte k bývalému příteli a nešlo by to , koho si vyberete

hodnocení

2x

Nechte to na něm, respektujte ho. Když bude chtít, naváže s Vámi komunikaci sám. Dopřejte mu čas, nevnucujte mu žádné řeči o tom, jak jste mu nechtěla ublížit atd. Stalo se, tak mu to nedělejte ještě těžší! On se s tím musí vyrovnat po svém.

hodnocení

0x

Nejlépe osobně: "já ti nechtěla ublížit, tebe mám ráda, jeho miluju"

Teď bude možná naštvaný, časem se uklidní ...

hodnocení

0x

Za co omluvit? Vyjste mu taky slibovala něco takového, jako on vám?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]