Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach z pohl. nemoci - orál

Od: tom3 odpovědí: 5 změna:

Měli jste někdy taky takový strach ze sexu - konkrétně orálního bez ochrany. Ve svých 22 letech jsem sex ještě neměl , ale partnerka měla již 8 partnerů (ve 26 letech). Schyluje se nám k pettingu a orálnímu sexu bez kondomu. Po přečtení např. tohoto článku : mimiforum.cz/... mě chuť jaksi přešla. Je hodně trapné partnerku požádat zda by mi to udělala přes gumu? Báli jste se dříve také? Nerad bych něco chytil. Přiznám se, že jsem patřil do skupiny lidí, která věděla, že orálem lze chytit nemoci, ale ne HIV a podobně...spíše jen ty "menší"...

Na druhou stranu s tímhle strachem nikdy k ničemu nedodje a to je taky špatně...vždycky bude riziko, že člověk něco chytí...

Díky za názor.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

1x

Článek je nějaký podivný, domnívám se, že celý ten text byl sepsán za účelem nikoliv objektivně informovat, ale zastrašit. Možná dílo nějaké zhrzené, či ustrašené ženy. Pravděpodobné přání autorky textu je nejspíš to, aby její partner seděl doma a provozoval orální sex pouze s ní a v bezpečí domova *smich*

danys*
hodnocení

1x

Doporučuji si za partnerky nevybírat kdejaké špíny a slečny, které měly před tebou x desítek sexuálních partnerů! Jestli chceš mít 100% jistotu, tak s partnerkou zajděte na testy, jestli tě má opravdu ráda, tak to pochopí;)

hodnocení

1x

Udělej si to radši sám a bez gumy*palec*

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den, než se strachem klepat po celou dobu orální sexu a nic z toho pak nemít, tak by snad bylo lepší použít kondom. Divného na tom nic nevidím, zvláště když vaše přítelkyně vyzkoušela už takové množstvé partnerů. Těch tělních tekutin, co už si stačila s nimi vyměnit. Hm, ani se vám nedivím, že se vám do toho orálního sexu bez kondomu moc nechce.

hodnocení

1x

Co je sex? Radost nebo děs? Než sex s takovým strachem, pak raději vůbec nic! Žij šťastně v celibátu!

A také pozor na ruce. Co když na nich sedí nějaká bakterie nebo virus. *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]