Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omylem jsem si vzala lék na snížení tlaku

Od: andrea13 odpovědí: 6 změna:
Dobry den,
omylem jsem si vzala celej prasek na snížení tlaku(Carzap), spletla jsem si to s vitaminem,byli vedle sebe, Muže se mi něco stát nebo to mám nechat být? Dekuju predem za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud jste snědla jen jednu tabletu (otázka je, jak silnou) , tak se takřka s jistotou nic pozorovatelného nestane. Tyto léky, pokud mají účinkovat, musejí vytvořit v těle určitou úroveň účinné látky, což z jedné tablety nehrozí.

jabraka*

Je zajímavé,že jsem chtěl použít úplně stejnou odpověď jako promon,.Asi myslíme stejně.

JB

promon má naprostou pravdu. Ničeho se nebojte.

hodnocení

0x
Myslím,že budete mít ten tlak samozřejmě trochu nižší.
Z toho to plyne.
Jinak bych to neřešila,bude to dobré.
Příště si dávat pozor na to,co dáváte do úst :-D

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud se cítíte dobře, můžete to nechat být. Ale také si můžete zavolat do nemocnice a zeptat se odborníků tam. V každém případě se pozorujte, zda se cítíte dobře.

beri49*
hodnocení

0x

Záleží kolik, je Vám let, a jaké máte zdravotní problémy. Pokud běžně nemáte potíže s tlakem, tělo se s tím vypořádá. Dejte si panáka, nebo si uvařte kafe a vše bude v normě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]