Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah - vsechno moc řeším?

Od: ladym odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
jsem s přítelem teprve chvilku, přesněji měsíc. Je to můj první vztah, protože předtím jsem bohužel pro kluky byla jen zábavou a zacházeli se mnou jak s rohožkou. Kluk se kterým teď jsem je moc hodnej, citlivej. Naslouchá mi a snaží se mě co nejlépe vždy pochopit. Avšak se bohužel často přistihnu u toho jak přemýšlím jestli na mě schválně nemá čas nebo jestli si ho prostě nechce udělat. Chodí v noci do práce a přes den chodí do školy, ale ne každý den. Vídáme se ale jen jednou nebo dvakrát týdně. Měla jsem nedávno narozeniny a neudělal si ani pár minut a to, aby mě navštívil. Měl nějakou diskuzi ve škole a pak večer práci. Další problém co mě trápí je velikost jeho přirození. Při sexu se udělám, ale mám starosti s velikostí jeho penisu. Vaginální orgasmus jsem měla jen jedno jinak jsem si musela vždy pomáhat drážděním. Myslím, že bych neměla nad tím tolik přemýšlet, ale já prostě už jsme taková. Je tu někdo, kdo by poradil?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Už po měsíci hledáte negativa na partnerovi. Co budete vyhledávat za rok, za dva? Pokud Vám nevyhovuje, tak vztah asi dlouho nevydrží. Měla byste si s partnerem promluvit a hlavně tu intimní oblast rozebírat s ním, ne s cizími lidmi na netu. Pokud máte sklony k tomu, vše rozebírat a řešit, tím spíš byste to měla dělat s partnerem. Jinak Vás to stejně nepřestane trápit a ve vztahu spokojená nebudete. Pokud přítel studuje a chodí do zaměstnání, má to náročné. Váš vztah je teprve na začátku, chce to více tolerance a pochopení. A hlavně důvěry! Záleží také na tom jaké máte priority Vy a jaké má Váš partner...

Nejsem si jistý, že otevřený rozhovor typu "Hele, máš ho malýho, co s tím uděláme?" je tou nejlepší cestou ke zlepšení orgasmu. :) To už by se mu taky nemusel postavit vůbec. Takže nic neříkejte a nastudujte si techniky/polohy, kdy úd proniká hlouběji a ty zkoušejte.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, asi je Vám jasné, že Váš přítel si jiný penis nepořídí. Takže, pomáháte si, což je fajn, možná se časem naučíte i nějakou lepší polohu a více se sehrajete. Neberte sex jako práci, která musí vždy vést ke zdárnému konci - berte to jako zábavu a vrcholu se snad dočkáte. Zdravím!

iz*
hodnocení

1x

Je dobře, že nad vším přemýšlíte, ale zkuste se – jestli Vám na partnerovi záleží – na vše podívat i z jeho úhlu pohledu. (Mně u Vás schází pochopení pro partnera, který pracuje a zároveň studuje.)

Kombinace zaměstnání se studiem je nejen časově mnohem náročnější než samotné zaměstnání nebo samotné studium. Učila jsem "dálkaře" a vím, kolik úsilí je stálo si při zaměstnání zvýšit kvalifikaci.

Váš partner si podle mne zaslouží ocenění a pochopení. Chápu, že je Vám líto, že mu právě v den Vašich narozenin nevyšel čas, ale narozeniny jste přece mohli společně oslavit předem nebo později.

lucka*
hodnocení

1x

Zdravím,

podle mě je například otázkou, zda Vám partner vůbec nepopřál, nebo prostě jen neměl čas přijít a ten den se Vám věnovat.. chápu, že při práci a studiu zároveň to musí být náročné, jak časově, tak emočně.

Pokud jde o sex.. naznačit mu, že by Vás mohl dráždit třeba rukou by nepomohlo?

Jinak mě tedy zaujalo, píšete,že je to Váš první vztah.. a předtím s Vámi zacházeli jako s rohožkou.. takže předtím se nejednalo o vztahy či co? Nikdy jste s nikým jiným sexuálně nebyla? Vyznívá to poněkud zvláštně..

hodnocení

0x

Ad ladym - Vídáme se ale jen jednou nebo dvakrát týdně.
Což znamená, že jste se "viděli" tak 8 - 10 x a ještě asi ne celý den. Po tak krátké době byste si spíš měla užívat jeho společnosti, než trávit volný čas zbytečným přemýšlením, co všechno je na příteli špatně.

Vy si vážně myslíte, že když "chodí v noci do práce a přes den chodí do školy", je od něj "schválnost", že na vás nemá čas, když si zrovna umanete? Že kvůli vašim narozeninám se měl vykašlat na "diskuzi ve škole a pak večer práci"?

Zdá se mi, že chlapec má srovnané hodnoty - a holt ty povinnosti mají přednost. Vy žádné nemáte, že to nechápete?

Vidím, že jsem samá otázka - ale snažím se vám porozumět. Odpovídat ale nemusíte.

A k vaší stížnosti na sex - i kdybyste ho spolu měli při každé schůzce, je to dost málo na to, abyste našla/i "společnou řeč".

culdabulda1*
hodnocení

0x

zacházeli s Vámi jako s rohožkou? ... co to znamená? - doufám, že ne to, co si myslím ...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Tak když vás něco ve vztahu trápí, tak asi nad tím přemýšlíte, že. A je jedno, jestli s dotyčným chodíte měsíc, nebo se znáte už pár let. I když po té měsíční známosti je snad brzo cokoliv hodnotit, protože se vůbec neznáte. V sexu ani nemůžete být sehraní, to se teprve oťukáváte. Pokud se vám cokoliv nelíbí, nemá to cenu řešit zde na poradně, ale říci to raději vašemu příteli. Pokud se na vaše narozeniny pouze nezastavil, ale jinak vám popřál, tak to neřešte. Asi vážně neměl čas, chodí do školy, chodí do práce - nestíhá. Jestli je jinak kluk citlivý a vyslechne vás, tak tomu dejte ještě šanci. Jestli vám nevyhovuje velikost (malá/velká) jeho penisu, co s tím naděláte? Nic, jelikož ho ani nezmenšíte, ani nezvětšíte. Maximálně se můžete naučit sobě přizpůsobit jinak - polohy, různé jiné nekoitální techniky apod. A moje hlavní rada pro vás - zkuste nad vším moc nepřemyšlet a raději si užívat vztahu jako takového.

hodnocení

0x

"Byla jsem pro kluky jen zábavou a zacházeli se mnou jako s rohožkou." Podle té věty mi připadá, že jste každému hned dala, on si užil a pak se na Vás vykašlal. Je-li tomu tak, chyba je ve Vás. Málo si sama sebe vážíte, neumíte říct NE. Pak se stanete příjemnou jednorázovou zábavou pro mužskou partu. Pokud se snad mýlím, omlouvám se. Ono by bylo lepší, kdybych se mýlila.

Připadá mi, že jste protřelá. Po sotva měsíčním chození už hodnotíte partnerovo vybavení. Vím, je jiná doba než dřív, ale my jsme po měsíci zatím došli tak k procházkám kolem řeky a nějaké té puse. A řešit nějakou velikost? To bylo ještě hodně, hodně daleko. ;)

Také mi připadá, že jste dost sebestředná, preferujete jen své zájmy. Kluk je v noci v práci a ve dne ve škole. Chce, aby se něčím stal. A Vy, místo abyste chápala, že ve škole má povinnosti a v práci taky, byste raději, aby se motal kolem Vás. Myslím, že je zodpovědnější a ví, že té škole musí dát přednost. Pokud ho od učení budete zrazovat, budete mít jednou nedostudovaného muže s malým...:-D A to byste jistě nechtěla. Jaga.

figurek*
hodnocení

0x

Hm. Mě se na této rubrice líbí, jak se tady dá číst mezi řádky a co je mezi nimi vlastně napsáno.

Takže co poradit. Jste spolu měsíc a už na něm hledáte chyby. Píšete, že je to váš první vztah a přesto vám dělá problém velikost jeho penisu. Co si jako máme myslet? Ty předchozí partnery v posteli nepovažujete za vztah? Kdo vaše předchozí známosti ukončil? Oni nebo vy? Já myslím že vy, protože ti všichni lumpové s vámi přece zacházeli jako s rohožkou a měli vás jen pro zábavu. Jednu takovouhle filozofku jsem znal. Vždycky na všechno, i na nejintimnější věci hned měla názor, samozřejmě prezentovaný nahlas a veřejně a nejlépe před obecenstvem, přesně tak, jak to tady děláte vy. Když jí někdo odporoval, hned byla ve svém živlu a začala se hádat. Byla schopná začít diskuzi i v onu správnou chvíli v posteli.

Můžu vám potvrdit, že s takovouhle filozofkou se žít prostě nedá. Proto ti vaši předchozí kluci raději zmizli.

Promiňte, ale odpověď na váš dotaz je schovaná přímo ve vašem dotazu. Hledejte ji sama u sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]