Nejste přihlášen/a.
dnes jsem byl venku a jdu domů a nejednou mě začalo něco bolet, svědět. Co to může být? Od čeho? Děkuji.
Přikládám fotky
doplněno 13.12.17 15:40: Je mi 22 let, teď už to vůbec není cítit ani nevím, že to mám.
Myslíte, že to mám zítra řešit, nebo počkat týden a kdyby se to nezahojilo jít k lékaři.
Děkuji
doplněno 13.12.17 21:37: Měl jsem strach, aby to nebylo něco vážného, doufám, že to zmizí.
Mám teď chřipku, rýmu bolest v krku.. možná to bude beďar. Teď to mažu Framykoinem, když se to nebude léčit v pondělí dojdu k dermatologovi. jinak mám na těle dost pih (kožní névy) jsem objednán až za měsíc k dermatologovi na kontrolu.
Děkuji.
Přeji klidný večer
0x
To nikdo z nás nemůže vědět,pouze odborník - lékař.
Na první pohled to vypadá na obyčejný,zanícený,tzv.beďák ![]()
Nic víc Vám k tomu zde nikdo nenapíše.
0x
Vypadá to, že jste si to už rozškrábnul a je tam stroupek. Pokud to nezmizí po namazání Framykoinem, tak jděte ke kožnímu lékaři.
0x
Jak vám tu napsali, to není rozhodně čerstvý štípanec, ale nějaká zanícená žlázka. Já bych to rozškrábla, vydesinfikovala a nechala být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.