Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat žetonky do nákupních vozíků?

Od: berousek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

můžete mi někdo poradit, kde se dají sehnat takové ty žetonky do nákupních vozíků?

Za radu předem děkuji a všechny zdravím *palec*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na benzínkách jich mají na prodej hafo

lidus*
hodnocení

0x

v každém supermarketu na informacích

mamcazmoravy*
hodnocení

0x

Občas to někde rozdávají jako reklamní předměty, ale je potřeba mít štěstí a nachomýtnout se tam :) Nedávno jsem dostala ze stavební spořitelny (Modrá pyramida).

A maličkost k zamyšlení pro případ koupě: Některé přívěšky jsou o dost dražší něž např. ta pětikoruna - mně osobně připadá nepraktické koupit jednoúčelovou věc, která má pak jen užitkovou hodnotu, místo mince, která má svou hodnotu platidla stále stejnou.

stafan*
hodnocení

0x

Stačí mít děrovač spravného průměru, kladívko a kousek gumolitu. Za pět minut jich mate 100 ks.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]