Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Puncochy na operaci

Od: filadephia* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,ve ctvrtek jdu na mensi operacni zakrok.Dnes jsem byla na predop.vysetreni u me prakticke lekarky a ta mi dle pokynu fakulty mela predepsat puncochy na operaci.Ta to odmitla,ze krecove zily nemam a ze by to byl podvod.Co ted s tim?Koupim je v lekarne?A jak se presne jmenuji.Nechapu tento postup,pres x lety jsem byla na operaci,nohy mi obvazali obinadlem a slo se na sal.Tak co je to ted za nove postupy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Jsou to kompresní punčochy a prodávají se ve zdravotních potřebách. Je více druhů. Vy budete potřebovat nejspíše tyto, ale v obchodě Vám poradí přesněji.

zdravotnickeprostredkyzr./...

111®
hodnocení

0x

stačí pružné obinadlo jak před lety, žena šla dnes na zákrok. Kupte si v lékárně , oni poradí. Já jsem si je vzal ze špitálu, neb by to vyhodili a jak se dnes hodily..

noha
hodnocení

0x

Tohle obyčejně vyžadují soukromé ordinace. Šetří si náklady. Ve státní nemocnici mi dali ještě jedny punčochy domů.

hahanaj*
hodnocení

0x

Byla jsem nedávno na operaci a stačily elastická obinadla. Jistě někdo ,měl punčochy- holt jak kdo si co koupil, ta obinadla taky nejsou nejlevnější.

taky jedna paní řekla, že nemá nic a sestry jí daly punčochy .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]