Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to dělají

Od: raset odpovědí: 7 změna:
Ahoj mám problém mám měl jsem kamarádku ž kterou sme se mohli bavit o všem byla sranda jezdili spolu na kafe atd nesl jsem ji jako svoji sestru a pak z se za ala bavit z jedním zakernim klukem když jsem ji jen napsal jak se má co dělá atd tak tu naši konverzaci poslala tomu klukovi a ten to ukázal mě přítelkyni a namlel ji este spousta věcí co není pravda jen aby nás rozgadali kluka jsem chtěl zlatí jenže mě je 27 a jemu 17 takže nebudu mlátit dítě kamarádka se mnou přestala mluvit a pořád mě za zády pomlouvají proč to dělají a proč hlavně kamarádka se změnila mezi mě to a nevím co mám dělá pls poraďte

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Tak se kamarádi nechovají. Raději nepište a pracujte na svém vztahu s přítelkyní. Kamarády a přátele si vybíráme sami, Vy jste holt "šlápl" vedle...

doplněno 11.12.17 22:51:

Neřešte druhé. Zaměřte se na svůj život a na svůj vztah. Vše ostatní je opravdu ztráta času. Lidi nezměníte a od těch, co Vám škodí se držte dál! Ignorujte, snad je to přestane bavit...

raset
hodnocení

Já vím ale z tou bývalou kamarádkou se známe 7 let a pak se takhle změní nevím co mám dělat zase si nemůžu nechat kadit na hlavu od 17 letého děcka a od ní na ni jde vidět že si myslí o sobě že má navrh vidím v tom spíš nesmyslnost
raset
hodnocení

Někdy mám chuť je oba prerazit

bublanina*
hodnocení

0x

Máte pravdu v tom, že kluk je ještě děcko, nevyzrálé, tvárné. Třeba vaše kamarádka chvilkově podlehla jeho dětinskosti a má pocit, že jí momentálně někdo takový vyhovuje, protože je jím obdivovaná. Dá se čekat, že ji to brzy přejde. Mohl byste chlapci ale razantně dát najevo (slovně), že se vám jeho chování vůbec nelíbí a že mu to víckrát tolerovat nebudete. To je tak všechno, co v této chvíli můžete. Vaší dívce to asi budete vysvětlovat těžko, ale snad je soudná a někomu takovému, kdo je ještě nevyzrálý a pomlouvá jí jejího kluka, přece nebude věřit.

hodnocení

0x

Kolik je té kamarádce roků?

hodnocení

0x

Asi se zamilovala, s tím nic nenaděláte. Nepíšete, kolik je jí let, jestli náhodou nemá k onomu mladíkovi věkově blíž, než k Vám. Jestli jste k ní přistupoval jako k vlastní sestře, tak se nedivte, že si našla někoho, kdo se k ní chová jinak. Mimochodem se chováte jako žárlivý partner, ne jako kamarád.

Jo a slyšel jste někdy něco o interpunkci? Ona by ta Vaše jedna dlouhá věta byla možná srozumitelnější. Taky byste si to po sobě měl přečíst, než to definitivně odešlšte. Máte tam řadu nesmyslných slov ;).

raset
hodnocení

heled chytraku :D na tebe sem cekal tak za prve nezarli protoze svoji pani mam za druhy je mi jedno jestli nekoho ma a za treti co si?ucitel pravopisu na pc? :D radsi nereaguj dekuji jinak vsem dekuji za dobre a dospelacke odpvedi jinak nekamaradce uz je 23 let

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]