Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta výkazu z práce - brigáda

Od: jupis odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, prosím vás, ztratil jsem agenturní výkaz do práce, po 12tce už jsem se viděl doma a ve spěchu jsem nechal výkaz v práci, což vzhledem k počtu škodolibých lidí ve skladech... nemůže dopadnout dobře, vede zaměstnanec záznam o prac. době i u sebe? Mimo můj výkaz? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zaměstnavatel (mínil jste zaměstnavatele, že?) je povinen evidovat odpracovanou dobu. Je to ostatně i v jeho zájmu → jinak by mu agentura mohla fakturovat, co by ji napadlo.

Než o potvrzení odpracované doby požádáte zaměstnavatele, zkuste se podívat na pracoviště, možná tam výkaz najdete.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já bych se sebral a mazal na místo činu. Škodolibých lidí je sice dost, ale kolik z nich bude mít po šichtě náladu přemýšlet o tom, jestli ti mají eventuálně uškodit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]