Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat na silvestra?

Od: ddavid19994* odpovědí: 38 změna:

Chtěl bych se zeptat co byste dělali vy když byste byly sami neměli byste nikoho a chtěli byste si užít silvestra když nikdo na vás nemá čas děkuju moc.

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

5x

Klidně dělej to, co děláváš jiný volný den, po němž následuje další volný den. Letos takového Silvestra budu mít a doufám, že mě nikdo nebude chtít otravovat. Akorát budu muset být vzhůru přes půlnoc (i kdyby se mi nechtělo) kvůli psovi a bezmozkům s rachejtlemi a dělobuchy.

Budu to mit uplne stejne:) Jen pesana mam o silvestra poprve, tak jsem zvedavy na jeho reakci. Mozna nekam vypadnem do lesa na prochajdu a vratime se po tom nejvetsim kravalu. Taky nejak vlastne nerozumim tomu, proc se u nejakeho datumu musi delat takovy kraval..

tiffany*

Mernete, asi už to víte, ale pejsci opravdu těžko snášejí ten randál o půlnoci, tady u nás to je do jedné jak na střelnici, blázinec slabé slovo. Tak ho k sobě přitulte nebo mu buďte nablízku, protože je to pro ně opravdu zlý zážitek. My lidi si to nějak vysvětlíme, ale oni ne.

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den, tak to tak moc nehroťte, že vás nikdo nechce do společnosti. No a co? Nedoprošujte se. Máte volný večer, pusťte si hezký film a je to. Radujte se, že žijete a že jste se dočkal dalšího nového roku...

hodnocení

2x

Popřemýšlet proč na mne nemá nikdo čas.

ggu

protože lidé už jsou takový, bodají kudly do zad

jupis
hodnocení

1x

Dělat co mě baví, volný večer, nikdo vám nebude otravovat vzduch, nejste v práci.

Chlebíček a chill

nikdo*
hodnocení

1x

To jsem kdysi zažil. Vyrazil jsem na návštěvy. A bral jsem to postupně. U každého chvíli, podle nálady, pokecat, dát si něco do volátka, a razit dál. To že musíte být za chvíli někde jinde, je perfektní výmluva, když vás nechtějí pustit. Už si nepamatuju, kolik jsem toho tenkrát prošel. Ale nebylo to špatné. Domů jsem se dostal skoro až ráno. Jo, a zábava byla po půlnoci ještě lepší.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Spousta pohostinských zařízení si na tebe čas udělá a akcí nabízí celkem dost. Mě by ale docela zaujalo TOHLE. Nevšední atmosféra a lidé, kteří jsou na tom možná podobně jako ty, to se mi jeví jako dobrý předpoklad pro celou řadu zajímavých zážitků.

sebod*

Láďo. Na to jsem taky koukala a hned bych jela. To musí být bomba *afro*.

Tazatel. Silvestr - no a? Den jako každý jiný. Vyber si - můžeš si ho krásně užít sám doma, nebo vyrazit jen tak do ulic. Zapadnout do nějaké hospůdky, pozorovat cvrkot a pomaličku se připojit k zábavě.

mm*
To je pecka, kolik to cele vlastne koštuje? Prehledny program, ale cenu nikde nevidim *hledam*

Až úplně na konci v tabulkách - a pod tím ještě nějaké příplatky:

Zpáteční jízdenka + oslava + pojištění léčebných výloh polopenze Na 1 noc 3490 (12,5%)

Na jednu noc-do slova a do pismene*smich* vyspite se ve vlaku nazpet, jen co vypustite rachejtlu nekde v Tatrach.

Vyspí se ve vlaku a bude rád, jestli ho někdo neokrade nebo nepoblije. *smich*

doplněno 13.12.17 20:03:

Davide, buďte rád, že budete v klidu sám. Je to lepší než se s někým dohadovat. Lepší je být sám nežli být s někým a cítit se sám.

hodnocení

1x

Pokud nerazíte na nějakou akci ani se Vám nechce trávit čas u televize, tak můžete vyrazit třeba do kina. CineStar na Silvestra tradičně promítá. Můžete vyrazit třeba i na víc filmů a třeba tam někoho potkáte.

ksk
hodnocení

1x
Nejlepsi je udelat si drink zapnut hry dat si chlebicek jeste dymku si dat u relaxovat je to to nej nej nez se nekam vtirat.

jfd
hodnocení

0x
Když nemám zrocna s kým slavit silvestr, tak ho prostě ten rok neslavim. A dělám to, co každý jiný večer.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, asi bych to udělal jako (tuším) vyprávěl pan Sovák, který neměl Silvestra rád - večer jako každý jiný a jenom před spaním šel ven před vrátka rozhodit trochu bramborového salátu, aby si prý sousedi mysleli, že byl u nich pořádný mejdan, hosté byli spokojeni a oslava se vydařila . Zdravím!

hodnocení

0x

Jak radí i ostatní, udělejte si chlebíčky, kupte si něco dobrého na zub např. brambůrky, křupky, oříšky. Nějaký vínečko, nebo alkohol, který Vám chutná a pusťe si k tomu televizi, rádio, abyste se necítil tak sám. Venku bych moc nechodila kvůli rachejtlím. Zavolejte nějakému kamarádovi a popřejte mu hezký Nový rok.

lopata*

To je jak z blbého filmu, tohle nevymyslíš *ee* a ještě někomu zavolej když nikdo nemá čas ..

hodnocení

0x

Každý si pod slovem "užít" představuje něco jiného - mně úplně stačí nepouštět "zábavné" programy v TV či rozhlase, vzít si knížku do postele, stáhnout žaluzie a mít klid. Jako bonus beru, když mě neprobudí půlnoční běsnění ;)

ma11
hodnocení

0x

Nenapsal jste jestli chcete užít ve společnosti nebo ne. Jestli ve společnosti tak vyražte sám do víru zábavy, jděte tam kde se pořádá Silvestrovský rej a uvidíte jak se krásně pobavíte, lidé se baví, jsou uvolněni i na ulici, přidejte se k nějaké partě co se vám zamlouvá, nebo si ona vás sama přitáhne, nezadaní muži jsou vítáni! A když chcete slavit sám, tak si vezměte bačkory, udělejte chlebíčky a podřimujte u televize. Zase neutratíte, ráno budete fit a probudíte se doma a sám.

Když bude doma nenastydne a neonemocní. Já byla jednou s kamarádkou na Silvouše v Rock clubu slavit. A jak jsem u ní pak spala, chytla jsem od ní angínu. Kdyby řekla, že má angínu, tak bych s ní nešla.

doplněno 12.12.17 14:20:

Vedle jsem spala.

doplněno 12.12.17 19:58:

Majsterjoe, právě že jsem na to, že jsem pak byla 2 týdny s angínou doma, nezapomněla. Nestálo to za to. Hudba byla dobrá, ale za tu nemoc pak, to nestálo.

majsterjoe*
Ja bych to risknul a spal s kamaradkou i přesto ze ma anginu. Hlavni je si uzit. A podivej, jak na ten silvestr nezapomenes.

hodnocení

0x

Já budu do 16 v práci,takže pak doma jednohubky,oříšky,sýry,šampíčko...zaujmu s manžílkem ,,polohu ležícího střelce,,a pohoda u TV.O půlnoci si připijeme,vystřelíme si pár ,,římských svící,,a bude nový rok.

vilik*
Strašná představa...

lopata*
hodnocení

0x

co je to užít?

hodnocení

0x

Já pozvu některé ze svých mladých na oběd. Posedí ještě nějakou hodinku a navečr půjdou do centra nebo na Stodolní. Nachystám dobrý oběd a něco na odpoledne. Oni nebudou muset nakupovat a vařit a já nebudu sama.;)

wanesa*
hodnocení

0x

Já i když bych měla kam jít,nikam nechodím,protože mám doma dvě kočky a ty špatně snášejí ohňostroje a petardy.Navím,nejvíc toho vystřílejí u nás za barákem,protože je tam už jen fotbalové hřiště a za ním na kopci se dělá velký ohňostroj.Takže se snažím dát kočičkám něco na uklidnění a jsem s nimi aby se tak nebály:(

Naše britka Sára měla vloni na Silvestra 5 měsíců a seděla u okna a dívala se se zájmem na ohňostroj a dělobuchy ji lekaly jen ze začátku a pak si zvykla,když viděla že ji neublíží. Letos je o rok starší,tak uvidíme,zda bude i letos tak odvážná. :--))

jirka20
hodnocení

0x

Kdo ladí na satelitu 3Sat HD,tak jako každý rok běží koncerty 24h v kuse.

Ráno 1.1. vyrazit s čistou hlavou na rozhlednu a šup,šup 2.1. pěkně na raní směnu do kolbenky...

3sat.de/...

hodnocení

0x

Asi bych si pustil nějaký film, na který bych měl náladu, dal si k tomu jednu Plzeňskou dvanáctku a pak šel spát.

janys79
hodnocení

0x

Večer v osm beru čelovku a jdu na Lysou horu v Beskydech. Žádná TV se nekoná a na vrcholu to oslavíme s parťáky. Nechceš se přidat?

liska*

Můj otec chodil na Silvestra brzo spát, aby načerpal síly na výstup na známou horu. Musel nejdřív na první vlak, pak ještě za tmy vystoupat drsným horským terénem nad 1350 m.n.m. A tam nahoře se stejnými horaly / máti říkala cvoky/ vítali první svítání nového roku. Možná někde něco podobného máte ve svém okolí. Teď ještě, jaká jste nátura.

Nebo vyjděte aspoň na malý kopec, abyste spatřil své město v tom rachotu a dýmu světlic.Odvážnější jdou na náměstí.

Jinak ve větších městech bývá Silvestr s programem. Pro jednoho by se možná lístek našel.

Jsou lidi, co přepínaj programy a pochvalují si staré scénky s Menšíkem, pak vylezou před chalupu, přiťuknou si se sousedama a jdou dojíst jednohubky. A stačí jim to.

hodnocení

0x

Je to už hodně dávno, děti byly malé a já byla také sama a cítila jsem se opuštěně. Na taková duševní rozpoložení je nejlepší práce. Tak jsem celý Silvestr tapetovala starý, ošklivý kredenc a poslouchala rádio. "Ane ane ane anekdoty, ty má každá rád. . " *alene* Týýý joo, to je ale hodně dááávno.

hodnocení

0x

Jéžiš, tak tohle vůbec neřešte. Jak tady říkali jiní. Něco dobrého si koupit, nebo sám připravit a pustit si telku. Takových Silvestrů už jsem prožila spousty a vůbec mne to nijak nepoznamenalo. Naopak, alespoň mne druhý den nebolela hlava z přílišného pití. Ale nepíšete kolik je Vám let a to je také v tomto případě důležité. Přiznám se, že za mladých let to bylo jiné. ;)

nelca*
hodnocení

0x

Tak buď budete sedět doma u televize jako tisíííce jiných, nebo vyrazíte i sám do ulic, do baru, do hospody. Trochu si popijete a půjdete domů. Žádná tragedie se neděje.

doplněno 26.12.19 13:38:

Ale teď koukám, že dotaz je již 3 roky starý.

To nevadí, myslím, že to platí stále. Řekl bych ještě, že Silvestr je ale den jako každý jiný, tak co z toho dělat "vědu". Není povinnost se chovat nějak vyjímečně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]