Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Našel si holku

Od: kikna odpovědí: 3 změna:

chtěla bych vědět nazor ostatních -přes rok jsem v kontaktu s jedním klukem seznamili jsme se kdyz jsem byla chvilku po rozchodu jezdili jsme spolu na výlety obcas si po vecerech napsali ale ted psaní najednou utichlo kdyz se vidíme tak se pozdravime usmejeme se na sebe myslím si že už není sám nebo už si nechce psát ale to by třeba řekl.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nikoho nelze nutit ke komunikaci. Má svůj život a ten se Vás holt netýká. Respektujte to! Na psaní a výlety si najděte někoho kdo o to bude stát stejně, jako Vy!

hodnocení

0x

Fakt jsi kikina. Předpokládám, že je ti tak13 let. To nevidíš ty mraky dalších kluků kolem sebe? Když o tebe nestojí jeden, za ním čeká spousta dalších. Jak se říká "Pro jedno kvítí slunce nesvítí".

ctenar
hodnocení

0x

Nevím, jestli Vás to povzbudí, ale osm z deseti dívek nebo žen, když už si nechtějí psát, tak to taky neřeknou, nevysvětlí, ale prostě se najednou odmlčí a hrají mrtvé brouky... Opakovaná zkušenost nejen moje, ale i řady dalších mužů...

Je tedy co zlepšovat na chování obou pohlaví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]