Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká místa v Tipsport aréně?

Od: lee* odpovědí: 3 změna:

Zeptám se asi jako úplný tupec, ale jsem bezradná - chtěla bych darovat lístky na koncert v Tipsport aréně, ale vůbec si nevím rady s výběrem. Dle plánku bude pódium uprostřed, čemuž tedy vůbec nerozumím - kam bude zpěvák otočen? Tomu něko bude celou dobu koukat do zad? Není to tak, že by z jedné strany byly vstupenky výrazně levnější... Moc prosím o radu, kam koupit dobrý lístek. Díky.

Jaká místa v Tipsport aréně?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ááá vypadá to na Daniela Landu za rok :) To místo je průšvih. Nebude hrát na jednu stranu, ale bude se po pár písničkách přecházet na jinou stranu... 4 strany jsou. Takže je to v celku jedno.

lee*
hodnocení

Ano, je to Landa. Lístky jsou pro mamku, která se moc těší, tak jsem nechtěla šlápnout vedle. Díky za vysvětlení, já tohle nikdy neviděla :)

hodnocení

0x

Tak záleží na co koncert a pro koho.Jestli zarputilý vytální fanoušek tak na stáníJinak sektory červené.Růžové ještě ujdou ale nebrat fialové a zelené je tam hrozné ozvučení..Ano,zpěvák,kapela bude chodit "dokolečka"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]