Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztahy, nutně poradit

Od: armando* odpovědí: 9 změna:

Zdravím,strašně se mi líbí jedna spolužačka.Kdykoliv na ni pomyslím strašně se mi rozbuší srdce a musím jí něco napsat,jenomže už jsme si toho napsali spoustu a ně nenapadají další téma.Poradil by mi někdo prosím co a jak?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak já bych doporučila třeba téma "scientologie". Je to hodně zajímavé a máte to na dlouho. Proč a kdy vznikla, proč do této sekty lidé vstupují a jsou mezi nimi velmi známé osobnosti, co se pod tím všechno skrývá...

A to máte námět na opravdu dlouhou písemnou konverzaci...;)

A měla bych toho mnohem víc, ale velmi pochybuji, že se Vám trefím do noty. A toto jsem Vám odepsala proto, abyste si uvědomil, že to co zde žádáte, není možné splnit. Vůbec neznáme ani jednoho z vás, tak jak bychom mohli poradit témata k dopisování?

iz*
hodnocení

2x

Armando, nemáš-li si s někým o čem psát, je čas korespondenci ukončit.

Témata musíš najít v sobě a v tom, s kým si píšeš → ve společných zájmech. Dopisovat si s někým o zájmech cizích lidí by k ničemu nevedlo. A nejen proto, že bys o tom, co zajímá nás, nic nevěděl...

armando*
hodnocení

Můžete trochu upřesnit předposlední větu?

iz*

Stěžuješ si na docházející témata a ptáš se nás na radu co a jak. Co bychom mohli navrhnout jiného, než to, zajímá nás?

Chceš-li v korespondenci pokračovat, musíš vycházet ze zájmů vás obou a z toho, co o protějšku zatím víš. (Také by mne zajímalo, proč se spolu nebavíte i ve škole. Možná by se na to dalo navázat.)

armando*
hodnocení

Právě taky nevím proš se spolu nebavíme

hodnocení

2x

Přestaň psát, začni komunikovat Platí: Kdo chce, hledá způsoby. . .

hodnocení

0x

Přestat si psát. Pozvat ji na schůzku. Komunikovat, dívat se jí do očí, případně jí vzít za ruku a usmívat se. Nemluvit o sobě, snažit se dozvědět co nejvíce o ní...

doplněno 09.12.17 00:06:

Proč ne i ve škole? To se jeden za druhého stydíte?

armando*
hodnocení

My jakože třeba když jdem ven tak komunikujeme spolu normálně o různých věcech, ale například ve škole skoro vůbec.

armando*
hodnocení

Nestydíme,ale prostě mi to příjde prostě blbé za ní o přestávce dojít a o něčem se bavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]