Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit se založením účtu ve spořitelně. Táta by chtěl nějaké peníze uložit, ale v případě že se s ním něco stane (nedej bože) chce, abych měl právo k výběru pouze já a to z důvodu případných neshod se sourozenci (táta je vdovec). Jde účet nějak zařídit na tyto podmínky?..aby nebyl účet předmětem dědického řízení? Nemáme v tom zkušenosti..poradí někdo? Je to smutné , ale řešit se to musí...
Díky moc za pomoc...
Děkuji Vám všem za zkušenosti a radu... asi to pravděpodobně uděláme tak, že založím ještě jeden účet a asi v té Č. spořitelně, když už tam jeden účet mám a asi tedy zas na mně s právem táty na výběr. Chtěl jsem, aby měl svůj a já s tím vlastně nechtěl mít nic společného, ale asi jinak jednodušeji to nepůjde vzhledem k případným potížím s dědictvím. Nechci to mít na svém účtu, aby se to nemotalo..a hlavně se mi příčí, že to pak vypadá jako když chci tátu nějak obrat..no..nevěděl jsem jak to udělat, když táta chce nějaké peníze někde mít, ale za těch výše uvedených podmínek...
Děkuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.